Tag Archives: gambar

Mamat Sepah & Fida Makin Rapat-Merapati

Mamat Sepah & Fida Makin Rapat-Merapati

Mamat Sepah dan Fida kini khabarnya sedang berkawan rapat sejak 6 bulan yang lepas. Dalam dunia artis, kalau sedang berkawan rapat maknanya berkemungkinan besar mereka berdua sedang bercinta.

Sebelum ini Mamat Sepah dikatakan bercinta dengan adik Rodi Kristal. Abang Nara dah tengok gambar adik Rodi tue. Boleh tahan cun jugak. Sayangnya percintaan mereka tak kekal. Mungkin jodoh Mamat dengan Fida.

Cuba teka sikap apa yang menyebabkan Fida tertarik kepada Mamat?

Antara ramai artis lelaki, saya tertarik dengan cara dia menandatangani autograf kepada peminat dengan menggunakan tulisan jawi dan selepas memenangi Maharaja Lawak baru-baru ini, dia terus pulang ke kampung untuk bertemu keluarga berbanding mengutamakan orang lain. Jadi, kualiti yang ada itu membuatkan saya selesa untuk berkawan dengannya, namun hubungan kami masih baru untuk mengatakan kami bercinta atau tidak

Kepada Mamat, kalau dah suka tue bagitau jerlah. Masuk line terus. Terus masuk minang. Fida tue bukannya tak ada peminat. Ramai kot peminat dia. Kang melepas kang baru nak nangis. Tak gitu?

gosip, malaysia, gambar, artis, sepah, mamat sepah, bahagia, Mamat, Sepah, bercinta, adik, Rodi, Kristal, gambar, adik, Rodi, cun, Sayangnya, percintaan, Mungkin, jodoh, Mamat, Fida, artis, lelaki, tertarik, menandatangani, autograf, peminat, tulisan, jawi, memenangi, Maharaja, Lawak,  pulang, kampung, keluarga, hubungan, mengatakan, bercinta, Mamat, Masuk, line, terus, minang, Fida peminat, Ramai, peminat, Fida, Makin, Rapat, Merapati

Lindsay pinjam tubuh model

Lindsay pinjam tubuh model

SELEPAS bersusah-payah mencari selebriti untuk memperkenalkan rekaan fesyen bagi satu-satu jenama, pastinya peranan selebriti itu digunakan sepenuhnya.

Namun, lain pula halnya dengan Marc Ecko yang memilih Lindsay Lohan untuk kempen memperagakan rekaan fesyen terbarunya.

Peminat Lindsay mungkin pelik kerana ada antara gambar aktres kesayangan mereka dalam kempen fesyen yang dianjurkan Marc Ecko nampak berbeza.

Kemusykilan itu berasas kerana hakikatnya, ada gambar Lindsay yang menggunakan proses pertindihan sepanjang kempen berkenaan. Ecko mengakui terpaksa menggunakan wajah Lindsay yang dipadankan dengan tubuh peragawati lain dalam beberapa gambar iklan.

Dalam satu gambar yang memaparkan Lindsay dengan pakaian berserta topeng, Echo walhal tubuhnya adalah tubuh peragawati lain. Menurut Ecko, peranan Lindsay dalam kempen iklan bertujuan sebagai pencetus inspirasi.

“ Saya memilih Lindsay berbanding artis lain kerana kagum dengannya. Dia adalah ikon pop dan mempunyai ramai peminat yang sentiasa ingin tahu mengenai perkembangannya. Pemilihan Lindsay dapat memperkenalkan rekaan fesyen terbaru saya kepada peminat fesyen dan sekali gus peminat Lindsay,” ujar Ecko.

Kempen fesyen rekaan Ecko adalah pembabitan terakhir Lindsay dalam kariernya sebelum dia ke penjara. Lindsay yang sudah dibebaskan selepas menjalani hukuman 13 hari di penjara Lynwood di California kini menjalani terapi pemulihan.

Ibu Lindsay, Dina berkata keadaan anaknya kini semakin baik. Dina dan adik Lindsay, Ali, 16, kerap mengunjungi pelakon itu sepanjang dia berada di penjara. Lindsay kini menjalani rawatan terapi pemulihan di pusat perubatan Universiti California Los Angeles (UCLA). Britney Spears juga pernah menjalani rawatan pemulihan di situ pada 2008.

Lindsay, Lindsay foto, Lindsay web, Lindsay info, Lindsay maklumat, Lindsay hiburan, Lindsay misteri, Lindsay berita, Lindsay bio, Lindsay malaysia, Lindsay kawan, Lindsay artis, Lindsay bf1, Lindsay hos

Alison Brie – Complex Photoshoot February 2010

Alison Brie – Complex Photoshoot February 2010

[media id=414 width=500 height=400]

Alison brie (lahir 29 Disember 1983) adalah seorang pelakon Amerika terkenal menggambarkan Mad Trudy Campbell pada Pria dan Annie Edison pada Masyarakat.

Alison brie’s photospread untuk majalah Kompleks akhirnya tersedia. Saya yakin anda ingat dia di belakang layar video dari minggu lalu.

Pelakon Alison brie bekerja untuk TV dan kemudian beberapa sedikit bahagian dalam pawagam. Berusia 26 tahun Alison brie memuat perjalanan ke dunia berlapis emas Seronok, berpose untuk majalah Complex.

Alison memberikan pemotretan percaya diri dalam masa kurang kain untuk kehilangan kepalanya kepada pengilang jurusan besar.

Pekan lalu, produktiviti saya bergelojak untuk berhenti ketika saya menonton video dari Alison brie menjilati barang untuknya Kompleks pemotretan sekitar 17 kali berturut-turut.

Tapi sebenarnya gambar dari pemotretan belum diposting talian, dan jadi kami bertanya-tanya: yakin, ia tampak super panas dengan rak besar di video, tapi dia super-panas dengan rak besar dalam bentuk gambar masih? Dan jawabannya, teman-teman saya, adalah ya. Ya dia. Sulit dipercaya, tapi benar.

Juga, saya ingin mengingatkan dunia bahawa sebahagian daripada daya tarikan Alison adalah bahawa dia pelakon yang sangat baik pada dua acara kegemaran saya.

Dan dia memainkan kancing-up sexpot hanya menunggu untuk terjadi pada keduanya. RAWR! Tunggu, tidak – maksud saya, eh, aku menghormatinya baik rak. Sialan! Kemampuan akting! Itu yang saya maksud.

Saya menghormati kemampuan aktingnya. Dia benar-benar membawa kerentanan yang cerdas celanaku. Maksudku karakter-karakternya!

Latar belakang

Alison Brie dilahirkan di Pasadena, California. Ibunya adalah [Yahudi 1]. Dia memulakan kerjaya aktingnya di atas panggung di Pusat Komunitas Yahudi di Southern California Dia lulus dari California Institute Seni dengan ijazah dalam teater.

Sebelum menjadi seorang pelakon televisyen, Brie telah bekerja sebagai badut di. pesta ulang tahun, dan dilakukan dalam drama teater tempatan di California.

Salah satu peranan Brie’s televisyen pertama adalah watak minor Nina, seorang penata rambut pemula, di Hannah Montana. Dia kemudian pergi ke bintang dalam siri Web saya alibi.

Brie audisi dan terpilih sebagai Trudy Campbell di Mad Men. Ia bermain Annie Edison pada Masyarakat.

Pada tarikh 15 April 2010, Brie co-host G4 Attack tentang Show. Brie juga muncul untuk segmen pendek di acara G4, Web Sup.

Dia memiliki peranan dalam filem Seterusnya Montana Amazon Dia membuat 2010 Maxim’s Hot 100 senarai di nombor 99.

Pelakon:

* Dalam Produksi
* 2010-an
* 2000-an

1. Amazon Montana (2010) (pasca produksi) …. Ella
2. Raspberry Magic (2010) (Tamat) …. Ms Bradlee

3. “Komunitas” …. Edison Annie (48 episod, 2009-2011)
– Episode # 2.1 (2011) TV episode …. Annie Edison
– Episode # 2,10 (2011) TV episode …. Annie Edison
– Episode # 2,11 (2011) TV episode …. Annie Edison
– Episode # 2,12 (2011) TV episode …. Annie Edison
– Episode # 2,13 (2011) TV episode …. Annie Edison
(43 lebih)
4. Front Home (2010) (V) …. Hannah

5. “Mad Men” …. Trudy Campbell (20 episod, 2007-2009)
– Tutup Pintu tersebut. Memiliki Seat (2009) TV episode …. Trudy Campbell
– The ditumbuhkan-Ups (2009) TV episode …. Trudy Campbell
– Warna Biru (2009) TV episode …. Trudy Campbell
– Souvenir (2009) TV episode …. Trudy Campbell
– My Old Kentucky Home (2009) TV episode …. Trudy Campbell
(15 lebih)
6. Kami Satu Malam (2009) …. Alyson
7. “Hot sluts” …. Amber (6 episode, 2009)
– Episode # 1.1 (2009) TV episode …. Amber
– Episode # 1.2 (2009) TV episode …. Amber
– Episode # 1.3 (2009) TV episode …. Amber
– Episode # 1.4 (2009) TV episode …. Amber
– Episode # 1.5 (2009) TV episode …. Amber
(1 more)
8. House Suami (2009) (TV) …. # 1 Mom
9. Buddy ‘n’ Andy (2008) …. Michelle
… alias “Buddy n ‘Andy dari Zachary Quinto” – Amerika Syarikat (tajuk promosi)
10. “Saya alibi” …. Rebecca Fuller (14 episode, 2008)
– Nerds Gone Wild (2008) TV episode …. Rebecca Fuller
– Pendedahan tidak senonoh (2008) TV episode …. Rebecca Fuller
– Saya Tahu Apa yang anda Apakah terkini Trigonometri Final (2008) TV episode …. Rebecca Fuller
– My Spy (2008) TV episode …. Rebecca Fuller
– Manusia dan Cyntaurs (2008) TV episode …. Rebecca Fuller
(9 more)
11. Pelajaran Deadliest (2008) (TV) …. Amber
12. The Coverup (2008) …. Rahmat
13. Parasomnia (2008) …. Darcy
14. Keselamatan, Texas (2008) …. Lisa Salter
15. Lahir (2007 / I) …. Mary Elizabeth
16. Tidak lain Paparkan High School (2007) (TV) …. Muffy
17. Dickie Smalls: Dari malu untuk Fame (2007) …. Mya
18. “Hannah Montana” …. Nina (1 episode, 2006)
… alias “Rahsia Idol Hannah Montana” – Jepun (tajuk Bahasa Inggeris)
– It’s My Parti dan aku akan Lie Jika Aku Ingin (2006) TV episode …. Nina
19. Dicuri Puisi (2004) …. Alice

Alison Brie music video, Alison Brie foto, Alison Brie bugil, Alison Brie gambar, Alison Brie, Alison Brie, Alison Brie aktres, Alison Brie foto, Alison Brie blog, Alison Brie video, Alison Brie seksi, Alison Brie gambar, Alison Brie mp3, Alison Brie album, Alison Brie bikini,Alison Brie lirik, Alison Brie galeri, Alison Brie biografi, Alison Brie lagu, Alison Brie info, Alison Brie cd, Alison Brie album, Alison Brie tubuh cantik, Alison Brie gaya, Alison Brie twitter, Alison Brie fesyen,Alison Brie filem, Alison Brie gaun, Alison Brie model antarabangsa, Alison Brie gosip panas,Alison Brie skandal, Alison Brie hiburan, Alison Brie make up, Alison Brie muzik, Alison Brie gosip, Alison Brie facebook, Alison Brie myspace, Alison Brie fansite, Alison Brie high school musical, Alison Brie website, Alison Brie youtube,Alison Brie artis,Complex, Photoshoot, February, 2010