Tag Archives: gambar

Gambar Model Seksi Andini

Gambar Model Seksi Andini

Nama: Andini Malar

Model Indonesia

Gambar, Model, Seksi, Andini, Andini tv, Andini muzik, Andini portofolio, Andini pos, Andini surat, Andini terbaru, Andini Web, Andini Filem, Andini foto, Andini gambar, Andini galeri, Andini profil, Andini cantik, Andini seksi, Andini artis, Andini pelakon, Andini penyanyi, muzik, album, Andini gosip, Andini majalah, Andini artis indonesia, seksi, model wanita, gambar Andini, foto Andini, seksi Andini, Andini hiburan, Andini gosip, Andini video, model seksi, indonesia

 

(Gambar) Dua Janda Seksi – Azharina & Yuni Shara

(Gambar) Dua Janda Seksi – Azharina & Yuni Shara

Gambar ni adalah 2 aksi ibu tunggal atau mak janda yang masih hot lagi walaupun ditinggalkan suami. Si Azharina tue memang terkenal dengan aksi seksinya, almaklumlah dah memang berbakat jadi seorang model.

Tapi yang menyedihkan seorang artis lagi nie dari Indonesia, mak janda yang begelar Hajjah ni selepas kepulangannya pada akhir Disember 2007, Masyallah, sekali terlebih seksi dah.. Tak Caya? jom tengok ni.

Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, atas, berita, berita harian, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan melayu, artis indonesia, Azharina, Azharina kawin datuk tua, janda berhias, janda indonesia, janda terbaik, Yuni Shara, Dua, Janda, Seksi, Azharina, Yuni, Shara, Gambar, ibu tunggal, mak janda, hot, suami, Azharina,  seksinya, berbakat, model, bergelar, Hajjah

Gambar Nieyl Mentor di Rakaman Melodi Raya 2011

Gambar Nieyl Mentor di Rakaman Melodi Raya 2011

Mangsa kedua Budiey selepas Arrora Salwa ialah Nieyl Mentor. Jyeaaa… Nieyl pun rasanya dah lama tak ketemu. Ingat ke dah menghilang, rupanya masih ada lagi. Masih lagi cantik langsing molek persis puteri. Busana merah jambu yang dipakainya pun sangat simple tapi penuh gaya hokkay! Bulan puasa ni jangan tatap lama-lama sangat weh!

LAMA mendiamkan diri mungkin ada yang sudah terlupa tentang kehadiran si cantik manis ini dalam dunia seni. Nieyl masih ada. Dia tak kemana-mana walaupun wajahnya jarang sekali muncul di dada akhbar atau di kaca televisyen. Selepas berakhirnya Mentor terbitan TV3 pada tahun 2006, tidak dinafikan Niely agak tenggelam berbanding artis lain. Walaupun begitu percaya atau tidak gadis ini banyak memenuhi undangan pertunjukan pentas. Dalam masa yang sama dia baru sahaja selesai menghasilkan sound track untuk filem Sepi berjudul Kita. Seperti yang dah dimaklumkan, Nieyl atau nama sebenarnya Nuriylia Jailani, 27, telah berkahwin dengan jejaka bernama Dazma Shah Daud dan kalau tak silap Nieyl ada seorang anak perempuan.

Alamak, tak sempat borak lama dengan Nieyl, tak sempat nak tanya Nieyl ada twitter ke tak.

Nieyl Mentor aktris, Nieyl Mentor album, Nieyl Mentor bergaya, Nieyl Mentor berita, Nieyl Mentor pelakon, Nieyl Mentor bintang, Nieyl Mentor filem, Nieyl Mentor tv, Nieyl Mentor foto, Nieyl Mentor galeri, Nieyl Mentor gaya, Nieyl Mentor hebat, Nieyl Mentor hiburan, Nieyl Mentor hos, Nieyl Mentor menarik, Nieyl Mentor cantik, Nieyl Mentor model, Nieyl Mentor mtv, Nieyl Mentor muzik, Nieyl Mentor artis, Nieyl Mentor tubuh seksi, Nieyl Mentor terbaru, Nieyl Mentor terkini, Nieyl Mentor Web, Nieyl Mentor gambar, Nieyl Mentor foto, artis malaysia Nieyl Mentor, mentor, gambar, raya, rakaman, melodi, melodi raya, raya, rakaman melodi, nieyl, selebriti, artis, mentor rakaman, nieyl mentor, gambar nieyl, sensasi, sensasi selebriti, anugerah, niel, niel mentor, aziz, siti, pelakon, gambar, penyanyi,  fesyen, malaysia,profile budiey, berita, gossip, profile, video, rakaman mentor, mentor raya