Tag Archives: ganda

Gambar Manohara berparti sakan

Gambar Manohara berparti sakan

Manohara Odelia Pinot (lahir di Jakarta, 28 Februari 1992; umur 18 tahun) adalah seorang model Indonesia.

Manohara memiliki darah campuran Amerika Serikat dan Bugis, Indonesia serta berkewarganegaraan ganda, Amerika Serikat dan Indonesia.

Nama Manohara mencuat di berbagai media massa Indonesia dan Malaysia pada pertengahan bulan April 2009, karena konflik yang terjadi dengan suaminya, Tengku Muhammad Fakhry Petra, putera ke-3 Sultan Kelantan, Malaysia

Keluarga

Manohara lahir dari orang tua berkebangsaan Amerika Serikat, George Manz dan keturunan bangsawan Bugis, Daisy Fajarina.

Setelah kedua orangtuanya bercerai, sang ibu menikah dengan Reiner Pinot Noack yang berkebangsaan Perancis.

Manohara juga memiliki seorang saudari tiri yang berusia lebih tua, bernama Dewi Sari Asih.

Karier

Manohara adalah seorang model. Di usianya yang masih muda, ia berhasil menjadi salah satu 100 Pesona Indonesia menurut Majalah Harper’s Bazaar.

Manohara pernah berperan dalam sinetron yang juga berjudul Manohara dan memerankan dirinya sendiri, yang cukup mendapatkan perhatian dari masyarakat.

Kehidupan Peribadi

Manohara bertemu dengan Tengku Fakhry di Perancis pada bulan Desember 2006, saat jamuan makan malam oleh Wakil Perdana Menteri Malaysia.

Terjalin hubungan di antara keduanya, dan pada 26 Agustus 2008 Manohara dan Tengku Fakhry menikah di Malaysia. Setelah menikah, Manohara mendapat gelar Cik Puan Temenggong dan menjadi anggota dari keluarga kerajaan Kelantan.

Dua bulan kemudian, Manohara memutuskan kembali ke Jakarta dan tidak mau kembali ke Malaysia.

Ia dikabarkan mendapat perlakuan yang tidak menyenangkan dari suaminya. Ia juga meminta sang suami memenuhi janjinya menggelar pesta pernikahan di Jakarta.

Tengku Fakhry kemudian menjemput Manohara, membelikan mobil sebagai hadiah ulang tahun, serta mengajak Manohara beserta keluarganya untuk umrah bersama.

Thank you guys for always keep in touch with me. MM rasa taklah lama sangat MM tak menulis sebarang gosip kat blog hampeh MM nie, tak sampai seminggu pun.

Tue dia~ patutlah bersawang dan bersepah semacam blog nie. Rupanya dah hampir seminggu tak mengutuk orang. Kes.. kes…

Oh please~ Sesibuk manapun MM, MM akan sentiasa pastikan yang blog nie takkan ketandusan ayat bertih untuk menyemarakkan lagi dunia seni tanahair.

Don’t worry MM still got sedikit masa walaupun pretty busy this week. So those yang penat-penat hantar email dan kata MM dah bertaubat kutuk orang, please stop send me an email yang berbunyi ala-ala kat atas tue!. Susah-susah saja.

Hehe~ Sebabnya MM still bergetah dan rajin menulis untuk dikenali ramai. Pewitt~ Ayat macam nie yang tak tahan. Memang takleh blah, gila glamer betul.

Alright this time around MM nak kongsi gambar menarik untuk tatapan you all. Gambar Manohara berparti sakan dengan kawan-kawannya.

Wow memang cool habis sebab belum pun reda isu gambar Manohara bercium dengan seorang jejaka yang diclaim oleh Manohara sebagai adik angkat, muncul pula beberapa keping gambar ekslusif yang ditangkap semasa dia dan rakan-rakannya sedang seronok berparti.

Dan yang lebih menarik gambar ini dengan jelas mendedahkan aset bernilainya untuk tatapan umum!. That is my girl Mano!.

Anyway you all tengoklah sendiri gambar kat bawah tue dan buat penilaian sendiri. Jangan kata MM sengaja memburukkan Manohara dah~.

Manohara, Manohara pelakon, Manohara musik, Manohara artis, Manohara gambar, Manohara mtv, Manohara model, Manohara pasangan, Manohara minum, Manohara foto, Manohara pose,Manohara filem, Manohara bergaya, Manohara iklan, Manohara seksi, Manohara hiburan, Manohara terkini, Manohara menarik, Manohara karier,Manohara Odelia Pinot,lahir, Jakarta, 28, Februari, 1992, umur, 18, tahun, adalah seorang, model, Indonesia,Manohara, memiliki, darah, campuran, Amerika, Serikat, dan Bugis, Indonesia, berkewarganegaraan, ganda, Amerika Serikat, dan Indonesia, Manohara, mencuat, media, massa, Indonesia, Malaysia, pada, pertengahan, bulan, April, 2009, karena, konflik, terjadi, dengan, suaminya, Tengku Muhammad Fakhry Petra, putera, ke-3, Sultan, Kelantan, Malaysia

Baju Angelina Jolie Hilang Dicuri

20754d90febdabc6

Baju Angelina Jolie Hilang Dicuri

Memang tak semua hal selalu berjalan sesuai dengan rencana. Angelina Jolie misalnya, ia sudah memilih-milih beberapa baju yang akan ia kenakan saat promosi film terbarunya nanti namun sayangnya baju-baju ini hilang dicuri orang. Baju-baju ini bahkan dicuri orang selagi masih berada di tempat perancangnya.

Penggarapan film SALT, film terbaru Angelina Jolie, sudah hampir selesai. Kalau tak ada halangan, film yang berkisah tentang agen CIA bernama Evelyn Salt yang dituduh menjadi agen ganda dan bekerja untuk KGB juga ini, akan diedarkan pada pertengahan tahun 2010 nanti. Jolie pun tak mau menunda lagi untuk mempersiapkan promosi film ini, termasuk mempersiapkan pakaian yang akan ia kenakan nanti.

Salah satu perancang busana yang dipercaya untuk menyediakan pakaian selama masa promosi nanti adalah Jennifer Rade. Dan celakanya, minggu lalu, tiga kotak yang berisi pakaian yang akan dikenakan Jolie nanti hilang dicuri orang. “Semua perancang mengirimkan hasil rancangan terbaik mereka. Angelina baru saja selesai mengepas baju-baju yang akan dikenakannya dalam promosi film SALT nanti,” ujar sebuah sumber seperti disebutkan dalam salah satu berita yang dilansir ContactMusic.

Angelina Jolie , Angelina Jolie  musik, Angelina Jolie  video, Angelina Jolie  foto, Angelina Jolie  berita, Angelina Jolie  Hiburan, Angelina Jolie  malaysia, Angelina Jolie  Melayu, Angelina Jolie  gambar, Angelina Jolie  lagu, Angelina Jolie  cinta, Angelina Jolie  cerita, Angelina Jolie  bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,ArtisArtis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan, tayang, tayang gambar, tayang hantu, tayang artis, tayang malaysia, tayang indonesia, korea, tayang jepun, tayang china, tayang hongkong, tayang gay, hiburan gay, gay hiburan, homoseks, artis gay, gay artis, awek cantik, awek artis, awek malaysia, awek indon, awek korea, awek jepun, awek cina, awek melayu, lagu, lagu malaysia, lagu cina, lagu hantu, lagu lagu, lagu korea, lagu jepun, lagu gay, lagu indon, lagu indonesia, lagu melayu, lagu bf1