Tag Archives: giler

Gambar Rossa Tanpa Make-up

Gambar Rossa Tanpa Make-up,  Rossa musik, Rossa mtv,  Rossa berita, Rossa Web,  Rossa galeri,  Rossa foto,  Rossa portofolio,  Rossa album,  Rossa info,  Rossa filem,  Rossa terbaru,  Rossa pos,  Rossa surat, Rossa mail,  Rossa  model,  Rossa   model antarabangsa,  Rossa   bergaya,  Rossa  menawan,  Rossa  hebat,  Rossa   tubuh cantik,  Rossa terkenal,  Rossa  popular,  Rossa myspace, Rossa  youtube,  Rossa  facebook,  Rossa friendster,  Rossa   tagged,   Rossa   yahoo massanger,  Rossa   blog,  Rossa  menarik, Rossa unik,  Rossa   wajah, Rossa   rahsia,   Rossa biodata,  Rossa  hiburan,  Rossa  terkini,  Rossa   seksi.

Gambar Rossa Tanpa Make-up

Wah begini pula wajah Rossa bila tak di make-up. Lain pula bila dilihat berulang kali. Anda jangan suspek ini orang lain taw, ini adalah Rossa berdasarkan tahi lalat atas dan bawah mulutnya tue. Hehe. Rossa sempat sign lagi kat wang RM100. Mak ai, sanggup giler peminat tue. Lepas ni Rossa kena maintain ler guna make-up terus.

rossatanpamakeup

rossatanpamakeup0

rossatanpamakeup2

rossatanpamakeup3


Majlis Aqiqah Anak Buah Wardina

Majlis Aqiqah Anak Buah Wardina, Wardina musik, Wardina mtv, Wardina berita, Wardina Web, Wardina galeri, Wardina foto,Wardina portofolio, Wardina album,Wardina info, Wardina filem, Wardina terbaru, Wardina pos, Wardina surat,Wardina mail, Wardina model, Wardina model antarabangsa, Wardina bergaya, Wardina menawan, Wardina hebat, Wardina tubuh cantik, Wardina badan fit, Wardina tubuh fit, Wardina badan langsing, Wardina terkenal, Wardina popular, Wardina myspace, Wardina youtube,  Wardina facebook, Wardina friendster, Wardina tagged,  Wardina yahoo massanger, Wardina blog, Wardina menarik, Wardina unik, Wardina wajah, Wardina rahsia,  Wardina biodata, Wardina hiburan, Wardina terkini, Wardina seksi.

Majlis Aqiqah Anak Buah Wardina

Mak ai besar giler tempat ruangan majlis aqiqah anak buah Wardina ni. Seperti dewan, tapi tengok sepuluh kali seperti rumah besor. Iskh3, orang kaya benar si Wardina ni. Keluarga pak Arab yang kaya. hehe. Wardina bergambar dengan adik beradiknya dan juga dengan suami tersayang serta seorang awek putih yang tak dikenali.

wardinaaqiqah1

wardinaaqiqah2

wardinaaqiqah3

wardinaaqiqah4

Artis Kantoi Tidak Pakai Stokin

Artis Kantoi Tidak Pakai Stokin,  Artis mtv, Artis berita, Artis Web, Artis galeri,  Artis foto,  Artis portofolio, Artis album, Artis info, Artis filem, Artis terbaru, Artis pos, Artis surat,   Artis mail, Artis model,  Artis model antarabangsa, Artis bergaya, Artis terkenal,  Artis popular, Artis myspace, Artis youtube, Artis facebook,  Artis friendster, Artis tagged, Artis yahoo massanger, Artis blog, Artis menarik, Artis unik, Artis wajah,Artis rahsia, Artis biodata, Artis terkini, Artis seksi, Artis misteri,

Artis Kantoi Tidak Pakai Stokin

Gambar ni memang lah lama, lama pun tak lah juga, Nov 2008, dari sudut pandang kasar. tapi disini, memang boleh dijadikan satu bahan lawak giler, terkantoi juga seorang artis ni, tak pakai stokin sebelah. Adeh, ketika majlis rasmi lagi tu, cuba korang teka siapa artis ni dengan lihat gambar ni. Lawak giler.

emanmananxpakaistokinnl2