Tag Archives: hanya

Faezah Elai Model seksi

Faezah Elai Model seksi,Faezah Elai mtv,Faezah Elai berita,Faezah Elai Web,Faezah Elai galeri, Faezah Elai foto, Faezah Elai portofolio, Faezah Elai album, Faezah Elai info,Faezah Elai filem,Faezah Elai terbaru, Faezah Elai pos,Faezah Elai surat,Faezah Elai mail, Faezah Elai model,Faezah Elai model antarabangsa, Faezah Elai bergaya,Faezah Elai hebat, Faezah Elai badan fit, ,Faezah Elai terkenal, Faezah Elai popular,Faezah Elai myspace,Faezah Elai youtube, Faezah Elai facebook, Faezah Elai friendster, Faezah Elai tagged, Faezah Elai yahoo massanger,Faezah Elai blog, Faezah Elai menarik, Faezah Elai unik,Faezah Elai wajah, Faezah Elai rahsia, Faezah Elai biodata, Faezah Elai hiburan,Faezah Elai terkini,Faezah Elai seksi, Faezah Elai misteri,

Faezah Elai Model seksi


Kalau dulu kami ada cerita tentang Faeza Elai dengan gambar posing mengancamnya, kini setelah sedikit kaji selidik dilakukan terhadap artis ini, rupa-rupanya banyak lagi gambar-gambar aksi posing menarik Faeza Elai telah lakukan untuk tatapan para peminatnya.

Sesungguhnya memang Faeza Elai ini sangat cantik, muka seperti orang Eropah kacukan tetapi sayangnya setakat ini hanya kecantikannya sahaja yang jadi bahan bualan. Masih tak dengar cerita tentang bakat lakonannya diwar-warkan di majalah-majalah dan suratkhabar.

Jom layan lagi gambar-gambar menarik Faeza Elai seperti model dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

faezaelaincun

faizah-faeza-gambarseksi

faizah-faeza-seksi

Konsert Alam: M Nasir Rujuk Peminat

M Nasir,M Nasir Artist, M Nasir lagu,M Nasir musik, M Nasir mtv, M Nasir berita, M Nasir Web,M Nasir galeri, M Nasir foto,M Nasir portofolio,M NasirM NasirM NasirM NasirM Nasir, album, info, terbaru,M Nasir pos,M Nasir surat,M Nasir

Konsert Alam: M Nasir Rujuk Peminat

1292009_kembaranasira

KUALA LUMPUR, 309 JAN 2009: Falsafah tentang kehidupan, muzik serta lukisan menjadi faktor penting bagi Konsert Alam Muzik M Nasir di Istana Budaya (IB) selama 3 malam iaitu 27 dan 28 Februari serta 1 Mac depan.
Dianjurkan Boxoffice Malaysia, konsert hebat itu akan menampilkan persembahan solo M Nasir bersama 10 pemuzik profesional  tanpa mengundang mana-mana artis.M Nasirberkata, agak rumit baginya untuk menjayakan konsert tersebut kerana sepanjang 30 tahun berjuang, dia telah mempunyai khazanah yang kini hampir menjangkau 500 buah lagu. “Saya terpaksa tanya sendiri kepada peminat melalui Facebook, lagu-lagu apakah yang patut saya nyanyikan. Macam-macam yang telah mereka cadangkan.  “Apa yang bakal saya persembahkan nanti adalah perjalanan seni daripada 1978 hinggalah hari ini. Dalam waktu itu anda akan dapat melihat sendiri perkembangan muzik yang berubah dalam kerjaya seni saya.  “Bermula dengan sentimental kepada kerakyatan, kemudian kepada rock, Irama Malaysia , world music sehinggalah hip hop. Tapi yang nyatanya tumpuan utama saya nanti akan lebih menjurus kepada fusion world music,” katanya. M Nasir berkata, dia tidak hanya akan menyanyikan lagu dendangannya semata-mata tetapi juga lagu ciptaan beliau untuk penyanyi lain malah lagu karya orang lain juga. Jelas M. Nasir lagi, dia juga menyedari tentang trend muzik sekarang sudah banyak berubah. Apatah lagi dengan kemunculan band muzik Indie yang begitu banyak sejak kebelakangan ini.  “Tetapi saya juga seorang yang mengikuti trend dan saya juga suka sesuatu yang baru. Saya turut meminati muzik punk. Percaya atau tidak, saya memang minat gila dengan muzik punk. Saya  juga minat hip hop. Jadi, apabila setiap kali saya cuba membuat pembaharuan menggunakan genre muzik sebegini, saya akan cuba sampaikan mengikuti kesesuaian suara saya. “Bagaimana untuk menarik perhatian pembeli muda, saya rasa ia bergantung kepada lagu dan cara penyampaian. Selalunya, kalau orang sudah terbitkan sesuatu aliran muzik, dia hanya akan tertumpu pada aliran muzik sebegitu saja. Tapi, saya tidak mahu begitu,” katanya.

Siapakah Sophia Ridza?

Siapakah Sophia Ridza? , Sophia Ridza musik, Sophia Ridza mtv, Sophia Ridza berita,Sophia Ridza Web, Sophia Ridza galeri, Sophia Ridza foto, Sophia Ridza portofolio, Sophia Ridza album,Sophia Ridza info, Sophia Ridza filem, Sophia Ridza terbaru, Sophia Ridza pos, Sophia Ridza surat,Sophia Ridza mail, Sophia Ridza model, Sophia Ridza model antarabangsa, Sophia Ridza  bergaya, Sophia Ridza menawan, Sophia Ridza hebat, Sophia Ridza tubuh cantik, Sophia Ridza badan fit, Sophia Ridza tubuh fit, Sophia Ridza badan langsing, Sophia Ridza terkenal, RSophia Ridza popular, Sophia Ridza myspace, Sophia Ridza youtube, Sophia Ridza facebook, Sophia Ridza friendster, Sophia Ridza tagged,  Sophia Ridza yahoo massanger, Sophia Ridza blog, Sophia Ridza menarik, Sophia Ridza unik, Sophia Ridza wajah, Sophia Ridza rahsia, Sophia Ridza biodata, Sophia Ridza hiburan, Sophia Ridza terkini, Sophia Ridza seksi.

Siapakah Sophia Ridza?

sophia-ridza

Sejak putus chenta ni, lama tak bercerita soal chenta dalam blog hodoh ni. Well, setiap manusia normal pasti mempunyai sekelumit cinta dan harapan di dalam hati mereka. Khai pernah kenal ramai orang yang dengan sedap mulut kata diorang taknak kahwin sampai tua. Bagi diorang couple atau ada pasangan ni membuang masa. Diorang lebih rasa macho hidup seorang diri. Inilah contoh manusia yang memutuskan keturunan nabi Allah, Adam AS. Takde beza dengan Gay dan Lesbian. Kita ada pun kerana cinta.

Khai terima email dari gadis bernama Zafirah berceritakan mengenai kisah cinta seorang pelajar Malaysia di Korea bernama SOPHIA SURAYA BT RIDZA ABDUH. Kisah cintanya gadis bertuah ni pasti akan buat korang tersenyum atau mungkin cemburu gile bagi korang yang perempuan. Boleh dikatakan, kisah cinta seperti Sophia hanya satu dalam sejuta, atau mungkin inilah satu buat selama-lamanya. Bertuahnya gadis melayu ni ya?

Sophia Ridza di Malaysia hanya gadis biasa tetapi bukan di Korea. Di sana, Sophia adalah gadis yang gadis yang sebaris dengan selebriti. Sophia Ridza adalah rakyat Malaysia yang telah berada di korea lebih 5 tahun untuk meneruskan pelajarannya dalam bidang Engineering. Entah bagaimana, Sophia boleh terjebak menjadi seorang panel dalam sebuah rancangan tv di korea bertajuk Chit Chat of Beautiful Ladies. Sebuah rancangan yang mengumpulkan gadis-gadis cantik dari seluruh pelusuk dunia termasuk Malaysia berceritakan tentang pengalaman mereka dengan kebudayaan yang ada di Korea tetapi yang lebih dibincangkan, adalah mengenai lelaki di Korea. Ianya ada ditayangkan di KBS World, CH 303 Astro setiap Khamis jam 6:10 Petang.

sophia-ridza-8

Selepas dua tahun Sophia bersama rancangan tersebut, tanpa diduga, pada suatu hari rancangan tersebut di datangi seorang jejaka ‘gentleman’ Korea bernama Jang Dong Ock yang melamar Sophia secara LIVE. Diulangi, secara LIVE yang membuatkan Sophia tersipu-sipu kebingungan. Siapa pembaca Justkhai yang berani buat muka tebal macam tu sila angkat tangan? Hehehe.