Tag Archives: hiburan tempatan

Yuna di konsert 2 malam Petronas

Yuna di konsert 2 malam Petronas

Baru-baru ni Yuna ada buat konsert iaitu persembahan 2 malam di Dewan Filharmonik PETRONAS. Menamakan konsert Perjalanan Seni Yuna.

Tengok pentas ramai okestra yang dijemput Yuna dalam sama-sama menjayakan malam itu. Sungguh tak disangka, tiket untuk konsert 2 malam itu habis dijual dan ratusan peminat membanjiri dewan. ho. Tahniahlah Yuna, memang Yuna paling best juga lah, album di US pun bakal menletop-letop tak lama lagi. :P)

Yuna, konsert, malam, Petronas, persembahan, Dewan Filharmonik, PETRONAS, Perjalanan, Seni, pentas, ramai, okestra, jemput, menjayakan, tiket, habis, jual, ratusan, peminat, membanjiri, dewan, Tahniah, paling, best, album, US, hiburan tempatan, hiburan artis, hiburan melayu, hiburan asia, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, artis wanita, artis melayu, artis popular, web artis, gambar artis, foto artis

Kendrick sejuk di set Twilight

Kendrick sejuk di set Twilight

Pelakon, Anna Kendrick melahirkan rasa lega selepas menyelesaikan penggambaran filem puntianak bersiri terbaru Twilightdi Kanada.

Pelakon berumur 26 tahun itu hanya memegang watak sokongan dalam filem blockbuster terakhir Twilight iaitu Breaking Dawn yang dipecahkan kepada dua bahagian.

Dia berkata, perasaan itu timbul kerana cuaca di Kanada sangat sejuk.

”Saya lega tidak kehilangan jari tangan atau kaki akibat cuaca beku. Saya juga merasa selamat apabila rambut saya tidak ditarik peminat filem ini. Ia merupakan satu kejayaan apabila melengkapkan penggambaran.

”Saya hanya mempunyai peranan kecil dan tidak mengalami pengalaman menakutkan. Saya tidak tahu bagaimana pelakon lain mengharungi penggambaran selama sembilan bulan dengan penggambaran kedua-dua bahagian filem itu diadakan serentak.

Kendrick, sejuk, set, Twilight, Pelakon, Anna Kendrick, melahirkan, rasa, lega, selepas, menyelesaikan, penggambaran, filem, puntianak, bersiri, terbaru, Twilight, Kanada, Pelakon, berumur, tahun, memegang, watak, sokongan, filem, blockbuster, terakhir, Breaking, Dawn, dua, bahagian, perasaan, timbul, cuaca, Kanada, sangat, sejuk, aurat, artis melayu, artis malaysia, hiburan tempatan, artis wanita, hiburan terkini, artis cantik, hiburan asia, artis foto, artis gambar, artis wanita antarabangsa, gosip artis, hiburan, hiburan pilihan, foto hiburan, gambar hiburan, galeri hiburan, berita hiburan, artis video, cerita artis, cuaca, beku, merasa, selamat, rambut, peminat, satu, kejayaan, melengkapkan, penggambaran

Diana Amir Kini Bertudung, Alhamdulillah!

Kalau sebelum ni Siti Nordiana bertudung, tapi kali ni pelakon Diana Amir pula dah bertudung. Ini dah disahkan sendiri oleh ‘kawan karib’ Diana, Kak Wardina melalui laman fan page Facebooknya.

Siap ada gambar lagi. Tidak tahu apa yang menyebabkan sebab utama Diana bertudung. Alhamdulillah lah kalau macam tu, agar dapat menyedari ramai lagi artis di Malaysia ni akan kewajipan bertudung atau menutup aurat.

Siti Nordiana, bertudung, pelakon, Diana Amir, sendiri, kawan karib, laman, fan, page, Facebook,gambar, lagi, sebab, utama, Diana, bertudung, Alhamdulillah, dapat, menyedari, ramai, lagi, artis, Malaysia, kewajipan, bertudung, menutup, aurat, artis melayu, artis malaysia, hiburan tempatan, artis wanita, hiburan terkini, artis cantik, hiburan asia, artis foto, artis gambar, artis wanita antarabangsa, gosip artis, hiburan, hiburan pilihan, foto hiburan, gambar hiburan, galeri hiburan, berita hiburan, artis video, cerita artis