Tag Archives: ini

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?,Zamani mtv,Zamani berita,Zamani Web,Zamani galeri, Zamani foto,Zamani portofolio,Zamani album, Zamani info,Zamani filem,Zamani terbaru,Zamani pos,Zamani surat, Zamani mail,Zamani model,Zamani model antarabangsa,Zamani bergaya,Zamani terkenal, Zamani popular, Zamani myspace,Zamani youtube,Zamani facebook, Zamani friendster, Zamani tagged, Zamani yahoo massanger,Zamani blog,Zamani menarik, Zamani unik,Zamani wajah,Zamani rahsia,Zamani biodata,Zamani hiburan, Zamani terkini,Zamani seksi,Zamani misteri,

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?

Penyanyi Zamani, bekas anggota kumpulan Slam yang top dengan lagu Tak Mungkin Berpaling tu dah lama menghilangkan diri.

Ke mana dia menyorok pun dah tak tahu dah. Baru-baru ni seorang editor terserempak dengan kawan baik dia(zamani) Acong, bekas penyanyi kumpulan Sweet Child tetapi Acong pun bercerita dia jarang sekali berjumpa

dengan Zamani.zamani1

Tapi baru-baru ini ada sumber memberitahu yang Zamani sebenarnya dah kahwin dalam diam. Dia dikatakan berkahwin dengan seorang gadis yang berasal dari Kelantan berusia 24 tahun.

“Memang saya dengar cerita macam tu la dia dah kahwin. Tapi majlis kahwin dia orang dibuat kecil-kecilan saja.

“Zamani saja tak nak gembar gemburkan cerita kahwin dia tu mungkin kerana dia tak mahu peminat dan orang ramai tahu,” kata sumber berkenaan.

Kalau betullah Zamani dah berumah tangga kira baguslah. Selama ni pun dia banyak makan hati apabila jodohnya dengan seorang artis wanita suatu ketika dulu terputus di tengah jalan.

Malah ada orang kata kerana putus cinta itu dia merana macam orang separuh gila.

Wow… hebat cinta Zamani sehingga membuatkan dia jadi macam tu.

Tapi kalaulah benar berita yang Zamani sudah berkahwin tu, tentu saja peminat Zamani gembira. semua pun turut gembira. Malah kami juga nak ucapkan tahniah. Kalaulah berita ini tak betul, anggap saja ia sekadar khabar angin.

Tapi khabar angin selalunya betul. Bak kata orang dulu-dulu kalau tak ada angin takkan pokok boleh bergoyang? Lainlah kalau ada beruk yang naik angin atas pokok tu!

Fifie Buntaran, Suka Buka Bra

Fifie Buntaran, Suka Buka Bra,Fifie Buntaran mtv,Fifie Buntaran berita,Fifie Buntaran Web,Fifie Buntaran galeri, Fifie Buntaran foto,Fifie Buntaran portofolio,Fifie Buntaran album, Fifie Buntaran info,Fifie Buntaran filem,Fifie Buntaran terbaru,Fifie Buntaran pos,Fifie Buntaran surat, Fifie Buntaran mail,Fifie Buntaran model,Fifie Buntaran model antarabangsa,Fifie Buntaran bergaya,Fifie Buntaran terkenal, Fifie Buntaran popular, Fifie Buntaran myspace,Fifie Buntaran youtube,Fifie Buntaran facebook, Fifie Buntaran friendster, Fifie Buntaran tagged, Fifie Buntaran yahoo massanger,Fifie Buntaran blog,Fifie Buntaran menarik, Fifie Buntaran unik,Fifie Buntaran wajah,Fifie Buntaran rahsia,Fifie Buntaran biodata,Fifie Buntaran hiburan, Fifie Buntaran terkini,Fifie Buntaran seksi,Fifie Buntaran misteri,

Fifie Buntaran, Suka Buka Bra

Artis sinetron Fifie Buntaran ternyata punya kebiasaan unik. Setiap kali tidur, dia selalu melepas penutup payudara atau nama popularnya, bra. Pastinya, bintang sinetron 3 CEWEK BINTANG, DIMANAKAH CINTA dan TAWA SUTRA ini berdalih.

“Emang sih seharusnya dalam 24 jam kita terus pakai (bra) biar tetap kenceng. Tapi aku kalau tidur lebih suka lepas bra, biar lebih leluasa, dan itu bagus untuk peredaran darah,” ujarnya yang masih single.

Dan soal produk bra, Fifie tergolong setia pada satu jenama.

“Biasanya Venice. Paling aku hunting di Sogo dan Metro,” ujarnya penyuka warna pink ini.

“Untuk bra, aku suka warna pink biar kelihatan imut. Tapi item juga boleh terkesan seksi,” sergahnya.

Fifie mengaku pertama kali pakai bra saat masih SD (SK),

“Tepatnya miniset, karena badan gue waktu SD bongsor banget.” Pertama kali pakai, ia bingung cara mengenakannya, mamanya yang mengajari.

Salah beli bra juga pengalaman lain Fifie.

“Karena aku tidak tahu ukurannya. Sedangkan kalau di mall nggak bisa coba. Makanya waktu pakai rasanya nggak enak banget,” kenangnya lagi.

fifie-buntaran

fifie-buntaran4

fifie-buntaran5

fifie-buntaran7

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Margarita Sofía Vergara Vergara (lahir 10 Julai 1972) adalah seorang pelakon Colombia, model, dan pengusaha.

Vergara sudah cukup terkenal di Amerika Utara dari kerja model, dan pertama pekerjaannya bertindak terkemuka di Inggeris dalam filem Chasing Papi. Dia saat ini bintang-bintang di sitkom ABC Modern Keluarga sebagai Gloria Delgado-Pritchett.

Kehidupan peribadi

Vergara dilahirkan di Barranquilla, Atlántico, Colombia. Ibunya, Margarita de Vergara Vergara Ked, adalah seorang ibu rumah tangga, dan ayahnya, Julio Enrique Vergara Robayo, dihasilkan ternak bagi industri daging.

“Toti”  adalah gelaran yang diberikan kepada Vergara oleh lima saudara dan sepupu ramai, termasuk berita televisyen penyiar dan reporter Carlos Vergara.

Beliau dibesarkan di bandar kelahirannya Barranquilla dan dibesarkan sebagai seorang Katolik yang taat dalam keluarga kaya, menghadiri dua bahasa swasta Sepanyol / sekolah Bahasa Inggeris  Vergara.

Menikah pada usia 18 hingga kekasih masa kecilnya, dan ia melahirkan anaknya Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara September 16, 1992 pada usia 20

Aktris pemilik payudara seksi versi Hollyscoop, Sofia Vergara siap bugil jika mendapatkan sebuah Emmy Award, tahun ini.

Wanita latin ini berjanji akan berjalan tanpa mengenakan sehelai benang pun di jalan Sunset Boulevard, jika acara situasi komedi yang dibintanginya ‘Modern Family’ menang dalam ajang bergengsi tersebut. Sementara kesempatan untuk menang terbuka lebar.

Acara ini masuk dalam 14 nominasi Emmy dan Sofia pun masuk dalam nominasi artis pembantu terbaik.

Bos jaringan televisi ABC merespon kesuksesan sitkon ‘Modern Family’ dengan membuat iklan bertajuk ‘Untuk Anda Pertimbangkan’.

Hal ini seolah mendeklarasikan bahwa acara ini akan mengalahkan sitkom yang lain seperti ‘Glee’, ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Nurse Jackie’, ‘The Office’ dan ’30 Rock’ untuk memperebutkan serial komedi terbaik.

Sofia memiliki lutut yang buruk, makanya jangan berharap dia akan berlari sambil bugil di jalanan. Akan tetapi dia akan berjalan.

“Kau tahu itu konyol. Aku tidak bisa berlari. Lututku buruk. Aku berencana melakukan jalan cepat. Aku tidak akan berlari,” jelasnya.

Emmy Award sendiri akan digelar 29 Agustus mendatang. Jadi, apakah Sofia harus memenuhi janjinya? Kita lihat saja nanti.

Sofia Vergara, Sofia Vergara foto, Sofia Vergara web, Sofia Vergara info, Sofia Vergara maklumat, Sofia Vergara hiburan, Sofia Vergara misteri, Sofia Vergara berita, Sofia Vergara bio, Sofia Vergara malaysia, Sofia Vergara kawan, Sofia Vergara artis, Sofia Vergara bf1, Sofia Vergara model,Sofia Vergara dunia