Tag Archives: Julia Ziegler berita

Julia Ziegler ‘Bogel’ kerana Pierre Andre?

Julia Ziegler ‘Bogel’ kerana Pierre Andre?, Julia Ziegler musik, Julia Ziegler mtv, Julia Ziegler berita, Julia Ziegler Web, Julia Ziegler galeri, Julia Ziegler foto, Julia Ziegler portofolio, Julia Ziegler album, Julia Ziegler info, Julia Ziegler filem, Julia Ziegler terbaru, Julia Ziegler pos, Julia Ziegler surat, Julia Ziegler mail.

Julia Ziegler ‘Bogel’ kerana Pierre Andre?

img3194th9

Julia Ziegler memang tidak asing lagi dalam bidang lakonan. Terbaru Julia sedia untuk ’sesuatu’ kepada Andre. Apakah yang dimaksudkan ’sesuatu’ itu?

Setiap apa yang dipakai dan dilakukan oleh pelakon dalam filem atau drama pastinya menjadi perhatian penonton termasuklah ‘mini spagheti’ yang tersarung di tubuh aktres Julia Ziegler dalam filem Jangan Tegur yang juga dibintangi oleh Pierre.

Apabila diajukan kepada Julia, gadis berwajah Pan Asian ini mengatakan pengarahnya, Pierre Andre yang memintanya berpakaian seperti wanita ‘urban’.

“Pakaian seksi itu merupakan arahan daripada pengarah sebab saya dan Pierre berlakon sebagai pasangan suami isteri yang mempunyai ‘lifestyle’ British India.

“Jadi, saya perlu kelihatan seperti wanita ‘urban’.

“Saya faham apabila orang kata pakaian saya seksi,” jawab gadis berusia 25 tahun ini.

Namun begitu, adakah dengan hanya memakai ‘mini spagheti’ dan singlet yang mendedahkan lengan dan menampakkan pangkal dada boleh memaparkan ciri-ciri wanita ‘urban’?

Ikutkan, Julia boleh menggunakan pakaian lain yang lebih sesuai dan manis untuk tontonan umum seperti baju tidur ‘pyjamas’ atau baju yang tidak mendedahkan lengan dan dada.

Gambar Julia Ziegler Ketika Sekolah Menengah

Gambar Julia Ziegler Ketika Sekolah Menengah,Julia Ziegler mtv,Julia Ziegler berita,Julia Ziegler Web,Julia Ziegler galeri, Julia Ziegler foto,Julia Ziegler portofolio,Julia Ziegler album, Julia Ziegler info, Julia Ziegler filem,Julia Ziegler terbaru,Julia Ziegler pos,Julia Ziegler surat, Julia Ziegler mail, Julia Ziegler model, Julia Ziegler model antarabangsa, Julia Ziegler bergaya, Julia Ziegler hebat,Julia Ziegler badan fit, ,Julia Ziegler terkenal, Julia Ziegler popular, Julia Ziegler myspace,Julia Ziegler youtube,Julia Ziegler facebook, Julia Ziegler friendster, Julia Ziegler tagged, Julia Ziegler yahoo massanger,Julia Ziegler blog,Julia Ziegler menarik, Julia Ziegler unik,Julia Ziegler wajah,Julia Ziegler rahsia, Julia Ziegler biodata,Julia Ziegler hiburan, Julia Ziegler terkini,Julia Ziegler seksi,Julia Ziegler misteri,

Gambar Julia Ziegler Ketika Sekolah Menengah

Memang tidak dinafikan, saat-saat indah waktu remaja adalah di bangku sekolah. Begitulah juga yang terjadi kepada Julia. Memang waktu itu, nak bawa kamera pun menjadi satu kesalahan, nasiblah rakan-rakannya ni amik gambar sorok-sorok dengan menggunakan kamera filem. Tu lah sebabnya yang kawan dia sorang nie amik semua post kat gambar ni (paling depan). Julia juga pernah akui, dia dahulu seorang yang tomboy di sekolah. Tapi siapa sangka dia sekarang popular dan terkenal sebagai pelakon serba boleh. Syabas Julia.

juliazeigler