Tag Archives: kaca

Kuasa bulu mata

st_02.2

Kuasa bulu mata

MATA umpama cermin kaca yang menjadi refleksi suara hati. Apa sahaja isi hati seseorang, semuanya jelas terpancar menerusi pancaindera itu.

Sebagai satu langkah merevolusi dan menginovasi teknik solekan, jenama kosmetik terkenal, Shu Uemura memperkenalkan koleksi Tokyo Lash Bar 2009, baru-baru ini.

Koleksi Tokyo Lash Bar menampilkan bulu mata palsu yang menjadi instrumen alternatif yang cukup unik. Ini kerana ia memberi impak dramatik dan menggoda pada mata. Ia juga mendapat sentuhan barisan jurusolek profesional jenama Shu Uemura yang dikenali sebagai black book artis. Antaranya ialah Stevensunny, Taisu, Emma Mustafa, Chufan, Najeeb, Surya Zainul dan Sheng Saw.

Koleksi bulu mata terkini, Koleksi bulu mata terkini musik, Koleksi bulu mata terkini video, Koleksi bulu mata terkini foto, Koleksi bulu mata terkini cinta, Koleksi bulu mata terkini berita, Koleksi bulu mata terkini awek, Koleksi bulu mata terkini kontraksi, Koleksi bulu mata terkini Hiburan, Koleksi bulu mata terkini malaysia, Koleksi bulu mata terkini Melayu, Koleksi bulu mata terkini Indon, Koleksi bulu mata terkini Indonesia, Koleksi bulu mata terkini gambar, Koleksi bulu mata terkini cerita, Koleksi bulu mata terkini pilihan, Koleksi bulu mata terkini kl, Koleksi bulu mata terkini bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,Artis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan

Belum Rezeki Mawi-Ekin Timang Anak

Belum Rezeki Mawi-Ekin Timang Anak, Mawi-Ekin musik, Mawi-Ekin mtv, Mawi-Ekin berita, Mawi-Ekin Web, Mawi-Ekin galeri, Mawi-Ekin foto, Mawi-Ekin portofolio, Mawi-Ekin album, Mawi-Ekin info, Mawi-Ekin filem, Mawi-Ekin terbaru, Mawi-Ekin pos, Mawi-Ekin surat, Mawi-Ekin mail.

Belum Rezeki Mawi-Ekin Timang Anak

3182009_gosmawikina

KL, 18 MAC 2009:  Kalau sesuatu pasangan itu dah berkahwin, tentu impian seterusnya adalah mahu timang anak. Tapi simpati pula Murai Batu pada Mawi & Ekin kerana hajat untuk timang anak cepat-cepat belum kesampaian kerana Ekin telah keguguran selepas mereka pulang dari bulan madu di Korea Selatan, hujung Januari lalu.

Kalau ikut perkiraan, Ekin, 30, mungkin juga bunting pelamin, tapi Ekin tak sangka pendarahan luar biasa yang terjadi ke atas dirinya baru-baru ini rupanya satu keguguran.

“Nak buat macam mana, belum ada rezeki. Selepas ke klinik, baru doktor sahkan pendarahan itu datang daripada janin dalam kandungan Ekin. Doktor cakap Ekin terlalu aktif dan stress. Kandungan Ekin ketika itu baru berusia 3 minggu,” kata Ekin. Bagi Mawi, dia sendiri menerima kejadian itu sebagai ketentuan Tuhan. Mawi juga mendengar nasihat doktor agar Ekin tidak membuat kerja-kerja yang terlalu lasak.

“Saya memang dah bersedia nak jadi ayah, tapi kenalah bersabar dulu,” kata Mawi yang semakin tembam, berbeza dengan Ekin yang agak susut.

Dalam pada itu, saham mereka berdua masih tinggi kerana diberi peluang menjadi pasangan penyampai trofi pada malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 (ABPBH08) di Genting Highlands, pada 12 April depan. Jadi peminat mereka kenalah panjat gunung Genting atau tunggu depan kaca TV pada hari itu.

Kita juga nak tengok bagaimana keputusannya apabila Mawi berentap dengan Aizat dan Rocker Otai, Amy Search dalam kategori Penyanyi Lelaki Popular. Mampukah Mawi mempertahankan gelaran Bintang Paling Popular? Tunggu…

Raja Azura di Rancangan Friskies ‘Meow’

Raja Azura di Rancangan Friskies ‘Meow’, Raja Azura musik, Raja Azura mtv, Raja Azura berita, Raja Azura Web, Raja Azura galeri, Raja Azura foto, Raja Azura portofolio, Raja Azura album, Raja Azura info, Raja Azura filem, Raja Azura terbaru, Raja Azura pos, Raja Azura surat, Raja Azura mail.

Raja Azura di Rancangan Friskies ‘Meow’

Sudah lama tidak melihat Raja Azura di mana-mana kaca TV. Terbaru sekarang, dia dipilih untuk menjadi host kepada syarikat Friskies dalam ‘Meow… Belai Si Comel Bersama FRISKIES®’ yang berkonsep program realiti. Program sebanyak 8 episod ini akan disiarkan di TV3, setiap Sabtu 12.30 tengah hari mulai 21 Mac 2009.

Pun begitu Raja Azura Tetep mantain dengan body hotnya dan terkenal kerana seorang yang awet muda walaupun dah lama dalam industri artis. Kalau nak tengok lagi gelagat Raja Azura dan kucing-kucing comel, tengoklah rancangan ini.

imgke8