Tag Archives: kat

Gambar Malique Too Phat Dan Tatoo Di Badannya

Gambar Malique Too Phat Dan Tatoo Di Badannya,Malique mtv,Malique berita,Malique Web,Malique galeri, Malique foto,Malique portofolio, Malique album, Malique info,Malique filem,Malique terbaru,Malique pos,Malique surat,Malique mail, Malique model,Malique model antarabangsa, Malique bergaya,Malique hebat, Malique badan fit, ,Malique terkenal, Malique popular,Malique myspace,Malique youtube, Malique facebook, Malique friendster, Malique tagged, Malique yahoo massanger,Malique blog, Malique menarik, Malique unik,Malique wajah, Malique rahsia, Malique biodata,Malique hiburan,Malique terkini,Malique seksi, Malique misteri,

Gambar Malique Too Phat Dan Tatoo Di Badannya

Taknak cerita banyak. Tengok ajer gambar Malique Too Phat dan tatoo/tatu kat bahagian depan badan(dada) dan belakang lehernya, Apa nak jadi dengan artis Malaysia sekarang nie?

maliquedantatoonya

maliquedantatoonya2

Gambar Syafiq Pelakon Cili Padi

Gambar Syafiq Pelakon Cili Padi ,Syafiq musik, Syafiq mtv, Syafiq berita,Syafiq Web, Sophia galeri, Syafiq foto, Syafiq portofolio,Syafiq album,Syafiq info, Syafiq filem, Syafiq terbaru, Syafiq pos, Syafiq surat,Syafiq mail, Syafiq model, Syafiq model antarabangsa, Syafiq  bergaya, Syafiq menawan, Syafiq hebat, Syafiq tubuh cantik, Syafiq badan fit, Syafiq tubuh fit, Syafiq badan langsing, Syafiq terkenal, Syafiq popular, Syafiq myspace, Syafiq youtube, Syafiq facebook, Syafiq friendster, Syafiq tagged,  Syafiq yahoo massanger, Syafiq blog, Syafiq menarik, Syafiq unik, Syafiq wajah, Syafiq rahsia, Syafiq biodata, Syafiq hiburan, Syafiq terkini, Syafiq seksi.

Gambar Syafiq Pelakon Cili Padi

Siapa yang lahir sebelum tahun 1990 mesti korang pernah tengok drama bersiri kanak-kanak Cili Padi kat TV3 kan. Ala yang Jaafar Onn pon salah satu pelakonnya tuh, Melissa Saila masa zaman remaja dia. Mesti jugak korang kenal Syafiq yang montel-montel tuh atau nama betulnya Nik Fariz Nik Fadzil. Ni lah gambar terbaru dia. Kenapa dia tak teruskan karier die menjadi pelakon..??

syafiqheader

syafiq

gambar dulu

9f42c43bab8eb0455f56283

gambar kini


Restoran Milik Liyana Jasmay Cekik Darah?

Restoran Milik Liyana Jasmay Cekik Darah?, Liyana Jasmay, Liyana Jasmay musik, Liyana Jasmay mtv, Liyana Jasmay berita, Liyana Jasmay Web, Liyana Jasmay galeri, Liyana Jasmaye foto, Liyana Jasmay portofolio, Liyana Jasmay album, Liyana Jasmay info, Liyana Jasmay filem, Liyana Jasmay terbaru, Liyana Jasmay pos, Liyana Jasmay surat, Liyana Jasmay mail, Liyana Jasmay model, Liyana Jasmay model antarabangsa, Liyana Jasmay bergaya, Liyana Jasmay menawan, Diana Danielle hebat, Diana Danielle tubuh cantik, Diana Danielle badan fit, Diana Danielle tubuh fit, Diana Danielle badan langsing, Liyana Jasmay terkenal, Liyana Jasmay popular, Liyana Jasmay myspace, Liyana Jasmay youtube, Liyana Jasmay facebook, Liyana Jasmay friendster, Liyana Jasmay tagged,  Liyana Jasmay yahoo massanger, Liyana Jasmay blog, Liyana Jasmay menarik, Liyana Jasmay unik, Liyana Jasmay wajah, Liyana Jasmay rahsia, Liyana Jasmay biodata, Liyana Jasmay hiburan, Liyana Jasmay terkini, Liyana Jasmay seksi

Restoran Milik Liyana Jasmay Cekik Darah?

Liyana memang memiliki kedai makan dengan menghidangkan hidangan ala-ala tempatan seperti juga mengikut gaya Linda Onn, Amy Search dan Cat Farish. Nama restoran tu Restoran Ikan Sungai kat Desa Melawati, KL kalau tidak silap, kemungkinan besar hidangannya adalah ikan-ikan sungai. Tapi adalah pendapat orang yang telah pergi ke sana untuk merasa telah mengatakan restoran tu cekik darah, bukan cekik orang tapi sampai ‘cekik’ RM beratus-ratus ringgit sekali caj kepada pelanggan-pelanggannya. Amboi, mengalahkan hotel 4 Star nampak. Korang bacalah luahan rintihan pelawat-pelawat yang dah terkena ni. Sedih jugalah. Hihik.

jo_012

Kes 1

Just nak share ngan korang……supaya korang tak terkena mcm aku nihhh….Pengalaman makan di Restoran Milik Liyana Jasmay..

2,3 minggu lepas aku pegi makan kat Restoran milik pelakon nih..Liyana Jasmay…Restoran Ikan Sungai…ya laa dah dok promote lam surat khabar, jadi apa salahnya aku gi cuba kann….

Km makan dlm 3 org…..km order yg biasa2 jekk…asam pedas ikan jelawat, kerabu, air kelapa…dan ada sejenis dua lg lauk….then , dah abis makan kami mintak bil….tau baper kami kena bayar…RM280 lebihhh…..terkejut gila kami….unbelievable….rupa-rupanya ikan jelawat tu saja kosnya RM150 ringgit lebih…bukan sekor tp dlm 200/300g camtu jekk beratnyaa…….mak datokkk…..terperanjat tak leh nak cakapp…..

Yg herannya dlm minggu tu gak km pi makan kat Restoran Cheng Ho milikAmy Search….walaupun kami order penuh meja , kosnya mmg logik la dlmRM150 camtu, tp mmg puas makan…

-Bila sembang ngan rakan2 yg pernah pegi ke restoran Liyana Jasmay ni,rupa2nya derang pun terkena gakkk, kwn sy lg laa, dtg ngan family kena dlm RM1000 lebih, menggagau carik duit nak bayar…patut laa restoran tu sunyi jekk…tak dek orang….mungkin perkara ni akan dipanjangkan ke bahagian kepenggunaan sbb rasanya harga yg derang letak terlampau menekan pengguna dan pelanggan….

-Haiii……macammana la kita nak tolong support bisnes artis2 ni kalau macam ni la cara derang berniaga…nak untung cepatt jek tauuuu….sedih tuulll….

Kes 2

saya pun dah gi makan restoran liyana jasmay nie.
masa tengok menu pun dah tahu,kurang2 dalam rm200 lebih.
makan 4 orang kena rm397.
hurmm masakannya biasa jer,masak tempoyak ikan patin nya te …

Kes 3

aku pun pegi gak aritu.. mmg mahal.. tak tipu.. aku makan ikan patinsepotong kecik aje, kena rm35! huhuhu… rasa nak pulang balik aje..dahla ikan tu tak bape masak, bahagian dalam ada darah me …

Kes 4

mmg mahal lah makanan kat sini..
aku pernah makan dgn member aku berdua jer..
dalam rm179..
mengigil gak nak bayar..
mengalahkan hotel plak..
x adala sedap sgt pun…