Tag Archives: laman

Diana Amir Kini Bertudung, Alhamdulillah!

Kalau sebelum ni Siti Nordiana bertudung, tapi kali ni pelakon Diana Amir pula dah bertudung. Ini dah disahkan sendiri oleh ‘kawan karib’ Diana, Kak Wardina melalui laman fan page Facebooknya.

Siap ada gambar lagi. Tidak tahu apa yang menyebabkan sebab utama Diana bertudung. Alhamdulillah lah kalau macam tu, agar dapat menyedari ramai lagi artis di Malaysia ni akan kewajipan bertudung atau menutup aurat.

Siti Nordiana, bertudung, pelakon, Diana Amir, sendiri, kawan karib, laman, fan, page, Facebook,gambar, lagi, sebab, utama, Diana, bertudung, Alhamdulillah, dapat, menyedari, ramai, lagi, artis, Malaysia, kewajipan, bertudung, menutup, aurat, artis melayu, artis malaysia, hiburan tempatan, artis wanita, hiburan terkini, artis cantik, hiburan asia, artis foto, artis gambar, artis wanita antarabangsa, gosip artis, hiburan, hiburan pilihan, foto hiburan, gambar hiburan, galeri hiburan, berita hiburan, artis video, cerita artis

MTV ‘Berdua Bersatu’ – Forteen

MTV ‘Berdua Bersatu’ – Forteen

[media id=520 width=500 height=400]

Korang nak tahu yang kumpulan Forteen ni adalah sebuah kumpulan yang baru sahaja ditubuhkan oleh pihak KRU studio. Ahli-ahli dalam kumpulan ini mungkin ada juga yang anda kenali dan mungkin juga tidak kenal. Mereka terdiri daripada Rizu bekas peserta OIAM, Izzu Islam, Ariz dan Amer.

Lagu single mereka yang kini sudah diutarakan di laman YouTube, Berdua Bersatu merupakan lagu yang boleh dikatakan best didengar. Satu permulaan yang menarik bagi kumpulan ini diawal kemunculannya. Semoga berjaya. 🙂

Berdua, Bersatu, Forteen, Forteen galeri, Forteen hiburan, Forteen info, Forteen artis, Forteen menarik, Forteen  kumpulan, Forteen  kacak, Forteen mtv, Forteen album, Forteen popular, Forteen portofolio, Forteen pos, Forteen ahli, Forteen konsert, Forteen lagu, Forteen surat, Forteen tagged, Forteen terbaru, Forteen terkenal, Forteen terkini, Forteen unik, Forteen wajah, Forteen Web, artis lelaki, Rizu, peserta, OIAM, Izzu Islam, Ariz, Amer, Lagu, single, laman, YouTube, Berdua, Bersatu, lagu, best, menarik, kumpulan, Rizu, bekas, peserta, OIAM, Izzu Islam, Ariz, Amer, Lagu, single, Ahli

Intan Ladyana nafi bersekedudukan dengan Kamal

Intan Ladyana nafi bersekedudukan dengan Kamal

Intan Nurladyana Mohamad Yahaya atau lebih dikenali sebagai Intan Ladyana merupakan seorang pelakon jelita di Malaysia. Dia dilahirkan pada 2 Jun 1982. Intan juga terkenal dengan lakonannya sebagai Nadia di sitcom TV3, Puteri.Dia juga merupakan seorang model dan tv host. Dia telah mendapatkan pendidikan kolej jurusan Undang-undang.

Intan Ladyana menafikan dakwaan menerusi laman blog hiburan yang mengatakan dia dan kekasihnya Kamal Adli tinggal serumah atau bersekedudukan di kediamannya di Menara Impian, Ampang, Selangor. Kata Intan, dakwaan tersebut adalah tidak benar sama sekali kerana hakikatnya mereka tinggal berasingan.

Intan akui yang Kamal kerap berkunjung ke rumahnya untuk berjumpa atau keluar bersama, Intan bagaimanapun berkata, aktor itu hanya menunggu di bawah dan jarang masuk ke rumah kecuali atas hal-hal tertentu atau kecemasan.

Dakwaan tersebut mungkin timbul kerana jiran-jirannya sering melihat kelibat Kamal berkunjung di kawasan kediamannya.

Intan Ladyana, Intan Ladyana seksi,Intan Ladyana panas,Intan Ladyana video,Intan Ladyana pelakon,Intan Ladyana gosip,Intan Ladyana cantik,gosip Intan Ladyana,hiburan Intan Ladyana,peribadi Intan Ladyana,cerita Intan Ladyana,Intan Ladyana blog,blog Intan Ladyana,biodata Intan Ladyana,gosip artis,Intan Ladyana,Kamal Adli,rumah artis,blog,menara impian,laman,berkunjung,aktor,kecemasan,bersekududukan,pembantu,peribadi,Intan Ladyana filem,Intan Ladyana aktres,cari Intan Ladyana,pengacara Intan Ladyana,Intan Ladyana artis wanita,Intan Ladyana sosial,berita hiburan,hiburan hiburan,Intan Ladyana artis melayu,foto,galeri,hiburan,Intan Ladyana  artis melayu