Tag Archives: manis

Gambar Seksi dan Manis Lisa Surihani

Gambar Seksi dan Manis Lisa Surihani

Lisa Surihani, memang seorang artis dan pelakon yang cantik dan manis. Orang ramai mesti suka akan lakonannya yang seakan-akan mengambarkan perwatakan sebenarnya.

Gambar pelakon Lisa Surihani ini yang mempunyai sedikit seksi telah tersebar di internet. Melihat wajahnya dalam gambar ini, nampak seperti dah lama gambar berkenaan. Namun begitu, bentuk badan Lisa masih lagi dikekalkan dan keputihan kulit yang debu serta licin begitu.

Gambar, Seksi, Manis, Lisa Surihani, pelakon, cantik, manis, suka, lakonan, mengambarkan, perwatakan, sebenarnya, seksi, tersebar, internet, wajahnya, gambar, ini, nampak, lama, gambar,  bentuk, badan, Lisa, keputihan, kulit, debu, licin, artis melayu, hiburan asia, hiburan malaysia, artis wanita, artis foto, gambar artis, galeri artis, Lisa Surihani cinta, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani gambar, Lisa Surihani Hiburan, Lisa Surihani Indon, Lisa Surihani Indonesia, Lisa Surihani kl, Lisa Surihani kontraksi, Lisa Surihani malaysia, Lisa Surihani Melayu, Lisa Surihani musik, Lisa Surihani pilihan, Lisa Surihani video

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani binti Mohamed (lahir 23 Mac 1986 di Kuala Lumpur, Malaysia) merupakan pelakon tempatan Malaysia.
Lisa lulus dalam undang-undang dari Help University College dan Aberystwyth University di Welsh, Inggeris. televisyen penampilan pertamanya adalah di Gergas di TV1 dan kemudian Ayah Kami.
Dia bertindak dalam filem ‘Goodbye Boys’ dan baru-baru ini I’m Not Single dengan pelakon Malaysia Farid Kamil. Dia diberi anugerah pelakon Paling Menjanjikan di Festival Filem Malaysia 21.

Wah bukan main lagi senyuman manis pelakon Lisa Surihani dalam cover Majalah Intrend edisi bulan Ogos ni.

Muka Lisa kelihatan lembut gitu, adakah ianya teknik photoshop lagi. Besalah teknologi dah canggih manggih ni, yang dah cantik makin kasih cantik lagi. Bila sebut soal kekasih, mesti ramai orang beranggapan Lisa ni menjadi rebutan ramai orang, tapi begitulah kesudahannya, Lisa masih lagi sedang mencari-cari sebab tu lah sekarang masih single.

Nak cari yang macamna? Datuk ker atau Datuk Seri.. Hehe.. Jangan marah..

Lisa Surihani musik, Lisa Surihani mtv, Lisa Surihani galeri, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani penulis lagu, Lisa Surihani lagu, Lisa Surihani terbaru, Lisa Surihani album, Lisa Surihani aktris, Lisa Surihani bergaya, Lisa Surihani menawan, Lisa Surihani popular, Lisa Surihani terkini, Lisa Surihani rakaman, Lisa Surihani album baru, Lisa Surihani youtube, Lisa Surihani melodi, Lisa Surihani penjualan album,Lisa Surihani manis,Lisa Surihani photoshop, senyuman, manis, pelakon, Lisa, Surihani, cover, Majalah, Intrend, edisi, bulan, Ogos,Muka, Lisa,lembut, photoshop,teknologi, canggih, cantik, kekasih, Lisa, ramai, orang, Lis, single

Gementar Siti dalam teruja

Gementar Siti dalam teruja

TEMPOH 16 tahun yang dilalui oleh penyanyi pujaan ramai ini bukanlah satu masa yang singkat sehingga dia berjaya menjadi satu entiti dalam dunia hiburan tanah air.

Pelbagai pengalaman pahit dan manis selain kejayaan luar biasa semuanya sudah dilakar oleh figura unggul bernama Datuk Siti Nurhaliza ini.

Barangkali rekod pencapaiannya dalam bidang seni sukar sekali untuk ditandingi sehingga gelaran penyanyi nombor satu negara terus menjadi miliknya.

Selama bergelar penyanyi, Siti Nurhaliza sudah merakamkan 14 buah album solo yang merangkumi genre pop dan tradisional di mana hampir kesemuanya mencatatkan penjualan yang membanggakan.

Justeru, penghibur kesayangan ramai yang mesra disapa Siti ini nampaknya sudah bersedia untuk mencatatkan satu lagi rekod buat dirinya.

Selepas sekian lama memendam rasa untuk muncul dengan sebuah album Inggeris, akhirnya mimpi Siti bertukar realiti apabila album Inggeris pertamanya, All Your Love sudah mula menjengah pasaran sejak 22 September lalu.

Mahu atau tidak, harus diakui, berita tentang kelahiran album Inggeris pertama Siti sememangnya sesuatu yang cukup luar biasa.

Alasannya cukup mudah. Ia adalah kerana ia milik Siti Nurhaliza, nama yang cukup besar pengaruhnya dan sudah pasti apabila Siti lahir dengan album Inggeris, ia pasti mendapat perhatian ramai.

Namun, mengapakah hanya selepas 16 tahun, Siti memberanikan diri dengan merakamkan album Inggeris sedangkan dia boleh melakukannya ketika dia sedang meniti zaman kegemilangan sebagai penyanyi tersohor rantau Nusantara.

Apakah kerana pertuturan bahasa Inggerisnya yang sering dijadikan bahan jenaka menjadi halangan untuk Siti merakamkan album dalam bahasa itu sebelum ini?

Sambil menghela nafas yang panjang dalam nada yang cukup berhemah, Siti tidak pernah melihat kekurangan itu sebagai satu masalah seandainya dia mahu merakamkan album Inggeris.

Sebaliknya kata Siti, tempoh 16 tahun sudah cukup membekalkan semangat yang cukup tinggi untuk lahir dengan album Inggeris perdananya.

Malah, penyanyi yang mula menempa nama menerusi lagi Jerat Percintaan ini juga mengambil sikap optimis apabila dalam usianya 32 tahun itu masih belum terlewat untuknya muncul dengan album Inggeris.

“Kelahiran All Your Love bukanlah untuk menunjukkan dan membuktikan kepada semua pihak bahawa saya sebenarnya mampu menyanyikan lagu-lagu bahasa Inggeris dengan baik.

“Sebaliknya saya mahu mencabar diri saya kerana perjalanan sebagai anak seni selama 16 tahun yang telah banyak mematangkan saya untuk muncul dengan album Inggeris.

“Saya juga percaya peluang ini hadir tepat pada masanya dan apabila kepercayaan itu diberikan kepada saya, mengapa tidak untuk saya meneruskan niat yang sekian lama terpendam ini untuk direalisasikan,” kata biduanita muda negara ini ketika dihubungi Mega, baru-baru ini.

Gementar, Siti, teruja, TEMPOH, tahun, lalui, penyanyi, pujaan, ramai, singkat, berjaya, menjadi, satu, entiti, dunia, hiburan, tanah, air, pengalaman, pahit, manis, selain, kejayaan, luar, biasa, semua, sudah, lakar, figura, unggul, bernama, Datuk, Siti Nurhaliza, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu