Tag Archives: memang

Stacy jadi cover majalah Remaja!

Stacy jadi cover majalah Remaja!

Gambar Stacy di bawah ni merupakan cover dirinya di majalah nombor satu di hati muda mudi, Remaja edisi Oktober 2011. Memang cantik dan cute Stacy seperti Marilyn Monroe la pulak. Hehe.

Ada lah iras sikit-sikit rasanya. Tajuk pon ‘Si Budak Nakal yang sukses!’ mungkin Stacy ni sosial sikit orangnya kot, tapi dia sukses dalam kerjayanya dalam dunia remaja/muda mudi. Nak tahu dan baca lanjut? silalah beli majalah Remaja Oktober pas ni.

Stacy, jadi, cover, majalah, Remaja, Gambar, majalah, nombor, satu, hati, muda, mudi, edisi, Oktober, Memang, cantik, cute, Stacy, Marilyn Monroe, Nakal, sukses, Stacy, sosial, sikit, orang, dunia, remaja, muda, mudi, pas, aktris, album, berita, beyonce, Beyonce album, Beyonce badan fit, Beyonce badan langsing, Beyonce bergaya, Beyonce berita, Beyonce biodata, Beyonce blog, Beyonce facebook, Beyonce filem, Beyonce foto, Beyonce friendster, Beyonce galeri, Beyonce hebat, Beyonce hiburan, Beyonce info, Beyonce mail, Beyonce menarik, Beyonce menawan, Beyonce misteri, Beyonce model, Stacy  model antarabangsa, Beyonce mtv, Beyonce musik, Beyonce myspace, Beyonce popular

Gambar Rumah Terbuka Fasha Sandha

Gambar Rumah Terbuka Fasha Sandha

Baru-baru ni Fasha Sandha ada buka open house sempena Aidilfitri di rumahnya kat Penang. Tip top ada gambar dari empunya blog CuteCarry.com.

Kata penulis tue, tema masa itu adalah ungu. Memang meriah lah juga suasana ketika itu, peminat-peminat, artis-artis termasuk Rebecca juga turut hadir. Tidak ketinggalan ibu Fasha Sandha juga turut ada.

Gambar, Rumah, Terbuka, Fasha, Sandha, Fasha Sandha, buka, open, house, sempena, Aidilfitri, rumahnya, Penang, Tip top, empunya, blog, CuteCarry.com, penulis, tema, masa, ungu, Memang, meriah, suasana, peminat-peminat, artis, Rebecca, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu

Zahiril Adzim Gelisah Bergelar Seorang Suami

Zahiril Adzim Gelisah Bergelar Seorang Suami

“Jauh di sudut hati saya memang tak sabar nak kahwin. Tapi semakin dekat dengan tarikh perkahwinan, saya makin gelisah. Sebabnya, kita sebagai lelaki ni akan memikul tanggungjawab yang besar. Dosa isteri, walaupun besar atau kecil kita kena tanggung.

Insyaallah, saya sedang buat persediaan daripada sudut agama. Daripada segi kewangannya pula, saya akan susun betul-betul.

Pada saya, apabila bergelar sebagai suami isteri, kita harus bersabar dan jangan mengeluh,” kata Zahiril Adzim apabila diajukan soalan mengenai persiapan daripada segi fizikal dan mental menjelang perkahwinannya bersama Shera Aiyob, hos Wanita Hari Ini.

Zahiril Adzim yang ditemui pada Isnin lalu di GSC Pavillion memaklumkan persiapan perkahwinannya kini hampir selesai, sekitar 70%.

“Ibu dan kakak saya yang membeli barang dan menguruskan segala persiapan kerana mereka tahu yang saya ni amat sibuk orangnya. Setakat ini, sekitar 70% persiapan sudah selesai termasuklah barangan hantaran.

Perhiasan hantaran pula ditaja oleh Dedulang Sirih yang merupakan sebuah syarikat milik kakak saya. Insyaallah, pihak saya akan menghantar 9 dulang hantaran, namun ia masih belum dimuktamadkan lagi,” ujar pelakon utama filem Klip 3GP, sebuah filem yang akan ditayangkan diseluruh pawagam mulai 13 Oktober ini.

“Yang pastinya, perkahwinan kami pada 20 November 2011 ini akan diadakan dalam suasana penuh kesederhanaan,” tambah Zahiril Adzim

Zahiril, Adzim, Gelisah, Bergelar, Suami, Jauh, sudut, hati, memang, sabar, kahwin, semakin, dekat, tarikh, perkahwinan,  makin gelisah. Sebabnya, kita sebagai lelaki ni akan memikul tanggungjawab yang besar. Dosa isteri, walaupun, besar, kecil, tanggung, sudut, agama, GSC Pavillion, filem, tayangkan, seluruh, pawagam