Tag Archives: memiliki

Lady GaGa – Love Game Official Music Video

Lady GaGa – Love Game Official Music Video

[media id=461 width=500 height=400]

“Lovegame” ditulis oleh Lady gaga dan diubahsuai yang juga menghasilkan lagu.

Dalam sebuah wawancara dengan majalah Rolling Stone, gaga menjelaskan arti dari lagu dan inspirasi di balik itu, terutama untuk saluran “Mari kita bersenang-senang mengalahkan ini adalah sakit / Aku ingin mengambil naik pada kayu disko anda”.

“Ini adalah metafora saya sangat bijaksana untuk seekor ayam jantan.

Aku berada di kelab malam, dan aku telah cukup naksir seksual pada seseorang, dan aku berkata kepada mereka,” Aku ingin naik pada kayu disko anda ‘.

Keesokan harinya, aku di studio, dan aku menulis lagu dalam waktu sekitar empat minit. Ketika aku memainkan lagu tinggal, aku punya tongkat yang sebenarnya – kelihatan seperti gula-gula-batu raksasa memuaskan alat – yang menyala.

Sementara ulasan berhubung dengan isi lirik dari lagu “Lovegame,” pada Rove talk show Australia, gaga mengatakan bahawa dia tidak bertaubat tentang “disko nya kayu” metafora, walaupun menyebabkan pengharaman video muzik pada Jaringan Sepuluh di Australia .

Dia lebih banyak berkata,

Peribadi

Joanne Stefani Angelina Germanotta (lahir 28 Mac 1986), terkenal dengan nama panggung Lady GaGa, adalah penyanyi sekaligus pencipta lagu-Amerika dan musisi.

Dia mendapatkan nama panggung dari lagu “Radio Ga Ga” oleh band Queen.Tahun 2008, ia membuat sebuah album yang disebut, The Fame, dan ia memberitahu kita “tentang bagaimana semua orang boleh merasa terkenal.” Lady gaga memiliki sebuah kontralto.
Kehidupan dan kerjaya

1986-2004: Awal kehidupan

Germanotta Stefani lahir pada tarikh 28 Mac 1986, anak sulung Yusuf Germanotta, seorang pengusaha internet Itali Amerika Syarikat, dan Cynthia Bissett Dia belajar piano dari usia empat tahun,.

Terus menulis lebih dulu piano balada pada 13 dan mula tampil di malam mike terbuka dengan usia 14.

Pada usia 11 tahun, Germanotta dihadiri Biara Hati Kudus, seorang Rom swasta Katolik sekolah di Manhattan Upper East Side,  tapi telah menegaskan bahawa dia tidak datang dari latar belakang kaya, mengatakan bahawa orang tuanya “keduanya berasal dari keluarga kelas bawah, jadi kami telah bekerja untuk segalanya – ibu saya bekerja 8-8 keluar rumah, di bidang telekomunikasi, dan begitu juga ayah saya.

‘” Sebuah pelakon muzikal avid di sekolah tinggi, Germanotta digambarkan sebagai pelakon utama di Adelaide Guys and Dolls dan filia dalam A Funny Thing Terjadi di Jalan ke Forum Ia menggambarkan kehidupan akademik di sekolah tinggi.

Sebagai “sangat berdedikasi, sangat rajin, sangat disiplin” tapi juga “yang sedikit tidak selamat” saat ia mengatakan dalam sebuah wawancara, “aku digunakan untuk mengolok-olok kerana terlalu provokatif atau terlalu eksentrik, jadi aku mula nada turun.

aku tidak cocok, dan saya merasa seperti aneh “sengketa Kenalan bahawa dia tidak cocok di sekolah ..

“Dia memiliki kumpulan teras dari teman, dia adalah seorang murid yang baik Dia menyukai banyak anak laki-laki, tetapi menyanyi adalah No 1,” kenang kawan sekelas bekas sekolah tinggi ..  Mengacu pada “ekspresif jiwanya, tidak”, gaga kepada majalah Elle “Aku kidal!

Lady GaGa musik, Lady GaGa mtv, Lady GaGa berita, Lady GaGa Web, Lady GaGa galeri, Gambar Diana foto, Lady GaGa penulis lagu, Gambar Diana info, Lady GaGa filem, Lady GaGa terbaru, Lady GaGa album, Lady GaGa aktris, Lady GaGa fesyen, Gambar Lady GaGa model, Lady GaGa model antarabangsa, Lady GaGa bergaya, Lady GaGa menawan, Lady GaGa hebat, Lady GaGa tubuh cantik, Lady GaGa badan fit, Lady GaGa tubuh fit, Lady GaGa badan langsing, Lady GaGa terkenal, Lady GaGa popular, Lady GaGa myspace, Lady GaGa youtube, Lady GaGa Pop, Lady GaGa penari, Lady GaGa tagged, Lady GaGa yahoo massanger, Lady GaGa blog, Lady GaGa menarik, Lady GaGa unik, Lady GaGa wajah, Lady GaGa rahsia, Lady GaGa biodata, Lady GaGa hiburan, Lady GaGa terkini, Lady GaGa seksi, Lady GaGa gaya, Foto, Love, Game, Official, Music, Video

Alicia Keys takut dianggap sebagai pelacur?

Alicia Keys takut dianggap sebagai pelacur?

Alicia Augello Cook (lahir 25 Januari 1981), lebih dikenali dengan nama panggung Alicia Keys, adalah seorang artis rakaman Amerika, musisi dan pelakon.
Dia dibesarkan oleh ibu tunggal di daerah Hell’s Kitchen Manhattan di New York City.
Pada usia tujuh tahun, Keys mulai memainkan muzik klasik pada piano.
Dia menghadiri Pertunjukan Seni Profesional School dan lulus pada 16 sebagai mengucapkan pidato perpisahan.
Dia kemudian kuliah di Columbia University sebelum tamat untuk mengejar kerjaya muziknya. Butang merilis album debutnya dengan J Records, telah memiliki perjanjian rekod dahulu pertama dengan Columbia dan kemudian Arista Records.

Alicia Keys, penyanyi R&B ini selesa mengekalkan trademark dengan memakai seluar panjang yang kelihatan seperti gaya remaja supaya dia tidak disalahanggap sebagai seorang pelacur di New York.

Dia tidak pernah mendedahkan kakinya di depan khalayak. Perkara itu dilakukan oleh Keys sejak bertahun-tahun dulu untuk perlindungannya sendiri.

“Ketika saya kecil, ia adalah untuk perlindungan diri, supaya saya dapat berjalan dengan selesa di sekitar kawasan saya yang dipenuhi dengan pelacur.

Jika mengenakan gaun, kamu akan menjadi sasaran. Itu yang membuatkan saya tidak selesa. Lagipun, seluar juga boleh nampak seksi sebenarnya,” kata Keys di dalam sebuah akhbar.Asalnya dia berasa selesa.

Alicia Keys, Alicia Keys foto, Alicia Keys web, Alicia Keys info, Alicia Keys maklumat, Alicia Keys hiburan, Alicia Keys misteri, Alicia Keys berita, Alicia Keys bio, Alicia Keys malaysia, Alicia Keys kawan, Alicia Keys artis, Alicia Keys bf1, Alicia Keys hos

Gambar Manohara berparti sakan

Gambar Manohara berparti sakan

Manohara Odelia Pinot (lahir di Jakarta, 28 Februari 1992; umur 18 tahun) adalah seorang model Indonesia.

Manohara memiliki darah campuran Amerika Serikat dan Bugis, Indonesia serta berkewarganegaraan ganda, Amerika Serikat dan Indonesia.

Nama Manohara mencuat di berbagai media massa Indonesia dan Malaysia pada pertengahan bulan April 2009, karena konflik yang terjadi dengan suaminya, Tengku Muhammad Fakhry Petra, putera ke-3 Sultan Kelantan, Malaysia

Keluarga

Manohara lahir dari orang tua berkebangsaan Amerika Serikat, George Manz dan keturunan bangsawan Bugis, Daisy Fajarina.

Setelah kedua orangtuanya bercerai, sang ibu menikah dengan Reiner Pinot Noack yang berkebangsaan Perancis.

Manohara juga memiliki seorang saudari tiri yang berusia lebih tua, bernama Dewi Sari Asih.

Karier

Manohara adalah seorang model. Di usianya yang masih muda, ia berhasil menjadi salah satu 100 Pesona Indonesia menurut Majalah Harper’s Bazaar.

Manohara pernah berperan dalam sinetron yang juga berjudul Manohara dan memerankan dirinya sendiri, yang cukup mendapatkan perhatian dari masyarakat.

Kehidupan Peribadi

Manohara bertemu dengan Tengku Fakhry di Perancis pada bulan Desember 2006, saat jamuan makan malam oleh Wakil Perdana Menteri Malaysia.

Terjalin hubungan di antara keduanya, dan pada 26 Agustus 2008 Manohara dan Tengku Fakhry menikah di Malaysia. Setelah menikah, Manohara mendapat gelar Cik Puan Temenggong dan menjadi anggota dari keluarga kerajaan Kelantan.

Dua bulan kemudian, Manohara memutuskan kembali ke Jakarta dan tidak mau kembali ke Malaysia.

Ia dikabarkan mendapat perlakuan yang tidak menyenangkan dari suaminya. Ia juga meminta sang suami memenuhi janjinya menggelar pesta pernikahan di Jakarta.

Tengku Fakhry kemudian menjemput Manohara, membelikan mobil sebagai hadiah ulang tahun, serta mengajak Manohara beserta keluarganya untuk umrah bersama.

Thank you guys for always keep in touch with me. MM rasa taklah lama sangat MM tak menulis sebarang gosip kat blog hampeh MM nie, tak sampai seminggu pun.

Tue dia~ patutlah bersawang dan bersepah semacam blog nie. Rupanya dah hampir seminggu tak mengutuk orang. Kes.. kes…

Oh please~ Sesibuk manapun MM, MM akan sentiasa pastikan yang blog nie takkan ketandusan ayat bertih untuk menyemarakkan lagi dunia seni tanahair.

Don’t worry MM still got sedikit masa walaupun pretty busy this week. So those yang penat-penat hantar email dan kata MM dah bertaubat kutuk orang, please stop send me an email yang berbunyi ala-ala kat atas tue!. Susah-susah saja.

Hehe~ Sebabnya MM still bergetah dan rajin menulis untuk dikenali ramai. Pewitt~ Ayat macam nie yang tak tahan. Memang takleh blah, gila glamer betul.

Alright this time around MM nak kongsi gambar menarik untuk tatapan you all. Gambar Manohara berparti sakan dengan kawan-kawannya.

Wow memang cool habis sebab belum pun reda isu gambar Manohara bercium dengan seorang jejaka yang diclaim oleh Manohara sebagai adik angkat, muncul pula beberapa keping gambar ekslusif yang ditangkap semasa dia dan rakan-rakannya sedang seronok berparti.

Dan yang lebih menarik gambar ini dengan jelas mendedahkan aset bernilainya untuk tatapan umum!. That is my girl Mano!.

Anyway you all tengoklah sendiri gambar kat bawah tue dan buat penilaian sendiri. Jangan kata MM sengaja memburukkan Manohara dah~.

Manohara, Manohara pelakon, Manohara musik, Manohara artis, Manohara gambar, Manohara mtv, Manohara model, Manohara pasangan, Manohara minum, Manohara foto, Manohara pose,Manohara filem, Manohara bergaya, Manohara iklan, Manohara seksi, Manohara hiburan, Manohara terkini, Manohara menarik, Manohara karier,Manohara Odelia Pinot,lahir, Jakarta, 28, Februari, 1992, umur, 18, tahun, adalah seorang, model, Indonesia,Manohara, memiliki, darah, campuran, Amerika, Serikat, dan Bugis, Indonesia, berkewarganegaraan, ganda, Amerika Serikat, dan Indonesia, Manohara, mencuat, media, massa, Indonesia, Malaysia, pada, pertengahan, bulan, April, 2009, karena, konflik, terjadi, dengan, suaminya, Tengku Muhammad Fakhry Petra, putera, ke-3, Sultan, Kelantan, Malaysia