Tag Archives: nombor

Stacy jadi cover majalah Remaja!

Stacy jadi cover majalah Remaja!

Gambar Stacy di bawah ni merupakan cover dirinya di majalah nombor satu di hati muda mudi, Remaja edisi Oktober 2011. Memang cantik dan cute Stacy seperti Marilyn Monroe la pulak. Hehe.

Ada lah iras sikit-sikit rasanya. Tajuk pon ‘Si Budak Nakal yang sukses!’ mungkin Stacy ni sosial sikit orangnya kot, tapi dia sukses dalam kerjayanya dalam dunia remaja/muda mudi. Nak tahu dan baca lanjut? silalah beli majalah Remaja Oktober pas ni.

Stacy, jadi, cover, majalah, Remaja, Gambar, majalah, nombor, satu, hati, muda, mudi, edisi, Oktober, Memang, cantik, cute, Stacy, Marilyn Monroe, Nakal, sukses, Stacy, sosial, sikit, orang, dunia, remaja, muda, mudi, pas, aktris, album, berita, beyonce, Beyonce album, Beyonce badan fit, Beyonce badan langsing, Beyonce bergaya, Beyonce berita, Beyonce biodata, Beyonce blog, Beyonce facebook, Beyonce filem, Beyonce foto, Beyonce friendster, Beyonce galeri, Beyonce hebat, Beyonce hiburan, Beyonce info, Beyonce mail, Beyonce menarik, Beyonce menawan, Beyonce misteri, Beyonce model, Stacy  model antarabangsa, Beyonce mtv, Beyonce musik, Beyonce myspace, Beyonce popular

Westlife tetap nombor satu

Westlife tetap nombor satu

APABILA kumpulan yang berasal dari Dublin, Ireland, Westlife dicanangkan akan mengadakan sebuah konsert besar di negara ini, tidak dinafikan ada segelintir yang melahirkan rasa terkejut.

Perasaan itu bukan kerana tidak percaya kumpulan itu akan bertandang ke negara ini untuk ke sekian kalinya, tetapi persoalan yang bermain di fikiran adalah tentang populariti mereka.

Mungkin ada yang mempersoalkan apakah Westlife masih memiliki aura yang berupaya menarik perhatian peminat untuk menonton persembahan mereka.

Sementelah nama mereka dilihat tidak begitu kuat jika hendak dibandingkan sedekad lalu, sedikit sebanyak ia telah mengundang perasaan skeptikal sama ada konsert mereka itu akan mencatatkan kejayaan luar biasa.

Ternyata, segala telahan itu meleset sama sekali kerana Westlife yang masih kekal dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily dan Shane Filan telah membuktikan keunggulan mereka sebagai seorang penghibur.

Bertempat di Stadium Putra, Bukit Jalil, Kuala Lumpur hujung minggu lalu, hampir 10,000 penonton dan peminat Westlife telah memenuhi setiap ruang di dalam stadium dengan satu tujuan – untuk berhibur dan mengimbau nostalgia bersama penyanyi pujaan mereka.

Percayalah, setiap seorang daripada penonton yang hadir pasti akan setuju bahawa persembahan Westlife pada malam itu telah membawa mereka menyusuri jalan kenangan dengan rangkaian lagu-lagu hits mereka.

Penulis yakin mereka yang menonton konsert Westlife tempoh hari adalah mereka yang telah membesar dengan lagu-lagu dendangan kumpulan itu sejak 13 tahun lalu (termasuk diri penulis).

Westlife, tetap, nombor, satu, kumpulan, berasal, Dublin, Ireland, Westlife, mengadakan, sebuah, konsert, besar, negara, segelintir, melahirkan, rasa, terkejut, memiliki, aura, berupaya, menarik, perhatian, peminat, menonton, persembahan, mereka, sedekad, mengundang, perasaan, skeptikal, konsert, mereka, mencatatkan, kejayaan, luar, biasa, Ternyata, meleset, sama, sekali, anggotai, Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan, penghibur, westlife tetap, nombor, tetap nombor, Viva La Vida, nyanyian, asal, Coldplay, Only Girl, In the World, Rihanna, The Time, Dirty Bit, The Black Eyed Peas, Bad Romance, Lady Gaga

Ferrari Milik Dr. Rozmey

Ferrari Milik Dr. Rozmey

Dr Rozmey kini bukan sahaja seorang yang disegani kerana memiliki kepandaian dalam bidang perniagaan malah berjaya dalam produk kesihatan yang dia terokai.

Ramai orang sudah yakin dengan produk keluarannya malah menganggap ianya sesuatu yang wajar dicuba jika anda mempunyai masalah kesihatan. Pemiliknya akan merasa itu satu perhargaan buat dirinya.

Dah namanya bos, jadi tak hairanlah kalau seorang bos memiliki sebuah kereta yang menjadi idaman setiap manusia yang dah punya kereta. Apatah lagi kereta berkenaan harganya hampir nak sejuta ringgit. Mesti best giler bila nek keta macam ni kan.

Dr Rozney kini memiliki kereta Ferrari. Oo. satu aset yang begitu mahal nampaknya. Plat nombor pun bukan calang-calang, mo puluh ribu juga harga tu plat. Tahniah lah bro dah memiliki kereta ini, kita apa boleh buat, tengok jek ler. Hehe.

Ferrari, Milik, Dr, Rozmey, kini, seorang, disegani, memiliki, kepandaian, bidang, perniagaan, malah, berjaya, produk, kesihatan, terokai, Ramai, orang, yakin, wajar, mempunyai, masalah, satu aset yang begitu mahal nampaknya. Plat, nombor, bukan, puluh, ribu, harga, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, atas, azimat, bakal, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video