Tag Archives: rasa

Kendrick sejuk di set Twilight

Kendrick sejuk di set Twilight

Pelakon, Anna Kendrick melahirkan rasa lega selepas menyelesaikan penggambaran filem puntianak bersiri terbaru Twilightdi Kanada.

Pelakon berumur 26 tahun itu hanya memegang watak sokongan dalam filem blockbuster terakhir Twilight iaitu Breaking Dawn yang dipecahkan kepada dua bahagian.

Dia berkata, perasaan itu timbul kerana cuaca di Kanada sangat sejuk.

”Saya lega tidak kehilangan jari tangan atau kaki akibat cuaca beku. Saya juga merasa selamat apabila rambut saya tidak ditarik peminat filem ini. Ia merupakan satu kejayaan apabila melengkapkan penggambaran.

”Saya hanya mempunyai peranan kecil dan tidak mengalami pengalaman menakutkan. Saya tidak tahu bagaimana pelakon lain mengharungi penggambaran selama sembilan bulan dengan penggambaran kedua-dua bahagian filem itu diadakan serentak.

Kendrick, sejuk, set, Twilight, Pelakon, Anna Kendrick, melahirkan, rasa, lega, selepas, menyelesaikan, penggambaran, filem, puntianak, bersiri, terbaru, Twilight, Kanada, Pelakon, berumur, tahun, memegang, watak, sokongan, filem, blockbuster, terakhir, Breaking, Dawn, dua, bahagian, perasaan, timbul, cuaca, Kanada, sangat, sejuk, aurat, artis melayu, artis malaysia, hiburan tempatan, artis wanita, hiburan terkini, artis cantik, hiburan asia, artis foto, artis gambar, artis wanita antarabangsa, gosip artis, hiburan, hiburan pilihan, foto hiburan, gambar hiburan, galeri hiburan, berita hiburan, artis video, cerita artis, cuaca, beku, merasa, selamat, rambut, peminat, satu, kejayaan, melengkapkan, penggambaran

Westlife tetap nombor satu

Westlife tetap nombor satu

APABILA kumpulan yang berasal dari Dublin, Ireland, Westlife dicanangkan akan mengadakan sebuah konsert besar di negara ini, tidak dinafikan ada segelintir yang melahirkan rasa terkejut.

Perasaan itu bukan kerana tidak percaya kumpulan itu akan bertandang ke negara ini untuk ke sekian kalinya, tetapi persoalan yang bermain di fikiran adalah tentang populariti mereka.

Mungkin ada yang mempersoalkan apakah Westlife masih memiliki aura yang berupaya menarik perhatian peminat untuk menonton persembahan mereka.

Sementelah nama mereka dilihat tidak begitu kuat jika hendak dibandingkan sedekad lalu, sedikit sebanyak ia telah mengundang perasaan skeptikal sama ada konsert mereka itu akan mencatatkan kejayaan luar biasa.

Ternyata, segala telahan itu meleset sama sekali kerana Westlife yang masih kekal dianggotai oleh Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily dan Shane Filan telah membuktikan keunggulan mereka sebagai seorang penghibur.

Bertempat di Stadium Putra, Bukit Jalil, Kuala Lumpur hujung minggu lalu, hampir 10,000 penonton dan peminat Westlife telah memenuhi setiap ruang di dalam stadium dengan satu tujuan – untuk berhibur dan mengimbau nostalgia bersama penyanyi pujaan mereka.

Percayalah, setiap seorang daripada penonton yang hadir pasti akan setuju bahawa persembahan Westlife pada malam itu telah membawa mereka menyusuri jalan kenangan dengan rangkaian lagu-lagu hits mereka.

Penulis yakin mereka yang menonton konsert Westlife tempoh hari adalah mereka yang telah membesar dengan lagu-lagu dendangan kumpulan itu sejak 13 tahun lalu (termasuk diri penulis).

Westlife, tetap, nombor, satu, kumpulan, berasal, Dublin, Ireland, Westlife, mengadakan, sebuah, konsert, besar, negara, segelintir, melahirkan, rasa, terkejut, memiliki, aura, berupaya, menarik, perhatian, peminat, menonton, persembahan, mereka, sedekad, mengundang, perasaan, skeptikal, konsert, mereka, mencatatkan, kejayaan, luar, biasa, Ternyata, meleset, sama, sekali, anggotai, Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan, penghibur, westlife tetap, nombor, tetap nombor, Viva La Vida, nyanyian, asal, Coldplay, Only Girl, In the World, Rihanna, The Time, Dirty Bit, The Black Eyed Peas, Bad Romance, Lady Gaga

Gambar Hamil Siti Sarah

Gambar Hamil Siti Sarah

Wah dah makin membesar perut penyanyi, Siti Sarah ni. Dah nak melahirkan rasanya kot. Mesti tak sabar-sabar Shuib nak menimang anak sulung mereka.

Yer la kan, dah jadi lumrah kehidupan sebagai seorang yang mahu bergelar ayah dan ibu. Sepertinya kandungan Sarah dah nak masuk 9 bulan. Tip top nak tunggu masa nak bersalin jak ni. Hehe. Diharap selamat lah nanti yer. 🙂

Gambar, Hamil, Siti, Sarah, makin, membesar, perut, penyanyi, Siti Sarah, melahirkan, rasa, Shuib, menimang, anak, sulung, lumrah, kehidupan, seorang, bergelar, ayah, ibu, Sepertinya, kandungan, Sarah, masuk, bulan, tunggu, masa, bersalin, selamat, hiburan asia, artis malaysia, hiburan melayu, hiburan layu, hiburan terkini, artis terkini