Tag Archives: rugi

Betty Benafe Seksi Meksi

Betty Benafe Seksi Meksi

Biarpun Anugerah Juara Lagu telah pun berlalu, hangatnya masih terasa.Aizat juara lagu juga masih culture shock atas kemenangan beliau.

Yang bestnya ada satu gambar hangat , kalau artiskini.com tak letak gambar ni, sure rugi.Bulan separa tu!Boleh kata berlegar-legar gambar si Betty Benafe Seksi Meksi ni di internet.Abang Nash, tegur sikit ye.

Kelakar bila tengok Melodi, gambar dada si Betty Benafe di blurr kan haha.Yang bestnya bila disoal media pasal isu mahkamah Betty, dia cakap dengan selamba ayat “Saya hanya tawakal kepada tuhan.” dengan keadaan dadanya yang tersembul tu.Alahai artis sekarang.

Betty Benafe, Seksi, Meksi, Anugerah, Juara, Lagu, berlalu, masih, terasa, Aizat, juara, lagu, culture, shock, atas, kemenangan, beliau, bestnya, satu, gambar, hangat, artiskini.com, letak, sure, rugi, Bulan, separa, Boleh, berlegar, Betty, Benafe, Seksi Meksi, internet, Abang, Nash, tegur, sikit, Brothers musik, Betty Benafe popular, Betty Benafe seksi, Betty Benafe terbaru, gambar Betty Benafe, foto Betty Benafe, galeri Betty Benafe

Denda rosakkan helikopter

hi_03.1

Denda rosakkan helikopter

ANDY LAU kalah dalam perbicaraan di Mahkamah Tinggi Taiwan dengan sebuah syarikat penerbangan Taiwan. Artis kacak itu diarahkan untuk membayar sebanyak 6.69 juta Taiwan Dollars (RM763,800) kepada syarikat tersebut.

Andy sebelum ini disaman atas tuduhan merosakkan sebuah helikopter syarikat berkenaan ketika penggambaran sebuah filem yang membabitkan bintang terkenal Hong Kong itu. Menurut jurucakap, mahkamah tersebut sebelum itu telah menaikkan jumlah ganti rugi yang perlu dibayar Andy daripada 5.1 juta Taiwan Dollars.

“Menurut perkiraan Andy, nilai kerosakan helikopter tersebut hanyalah 5.1 juta Taiwan Dollars, tetapi Mahkamah Tinggi Taiwan telah membuat pengiraan dengan kaedah yang lain, dan nilai itu sebenarnya 6.69 juta Taiwan Dollars,” ujarnya.

Lau disabitkan kesalahan merosakkan helikopter milik syarikat Daily Air itu, sejurus sebelum dia melompat keluar dari helikopter tersebut ketika menjalani penggambaran filem The Island of Greed di Taiwan pada 1997. Daily Air telah memfailkan saman terhadapnya pada 1998, tetapi kes itu mula dibicarakan pada tahun lepas. Kelewatan kes itu dibicarakan kerana Andy selaku pihak defendan menetap di Hong Kong.

Andy Lau, Andy Lau musik, Andy Lau video, Andy Lau foto, Andy Lau cinta, Andy Lau berita, Andy Lau awek, Andy Lau kontraksi, Andy Lau Hiburan, Andy Lau malaysia, Andy Lau Melayu, Andy Lau Indon, Andy Lau Indonesia, Andy Lau gambar, Andy Lau cerita, Andy Lau pilihan, Andy Lau kl, Andy Lau bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,Artis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan