Tag Archives: satu

Kendrick sejuk di set Twilight

Kendrick sejuk di set Twilight

Pelakon, Anna Kendrick melahirkan rasa lega selepas menyelesaikan penggambaran filem puntianak bersiri terbaru Twilightdi Kanada.

Pelakon berumur 26 tahun itu hanya memegang watak sokongan dalam filem blockbuster terakhir Twilight iaitu Breaking Dawn yang dipecahkan kepada dua bahagian.

Dia berkata, perasaan itu timbul kerana cuaca di Kanada sangat sejuk.

”Saya lega tidak kehilangan jari tangan atau kaki akibat cuaca beku. Saya juga merasa selamat apabila rambut saya tidak ditarik peminat filem ini. Ia merupakan satu kejayaan apabila melengkapkan penggambaran.

”Saya hanya mempunyai peranan kecil dan tidak mengalami pengalaman menakutkan. Saya tidak tahu bagaimana pelakon lain mengharungi penggambaran selama sembilan bulan dengan penggambaran kedua-dua bahagian filem itu diadakan serentak.

Kendrick, sejuk, set, Twilight, Pelakon, Anna Kendrick, melahirkan, rasa, lega, selepas, menyelesaikan, penggambaran, filem, puntianak, bersiri, terbaru, Twilight, Kanada, Pelakon, berumur, tahun, memegang, watak, sokongan, filem, blockbuster, terakhir, Breaking, Dawn, dua, bahagian, perasaan, timbul, cuaca, Kanada, sangat, sejuk, aurat, artis melayu, artis malaysia, hiburan tempatan, artis wanita, hiburan terkini, artis cantik, hiburan asia, artis foto, artis gambar, artis wanita antarabangsa, gosip artis, hiburan, hiburan pilihan, foto hiburan, gambar hiburan, galeri hiburan, berita hiburan, artis video, cerita artis, cuaca, beku, merasa, selamat, rambut, peminat, satu, kejayaan, melengkapkan, penggambaran

Betty Benafe Seksi Meksi

Betty Benafe Seksi Meksi

Biarpun Anugerah Juara Lagu telah pun berlalu, hangatnya masih terasa.Aizat juara lagu juga masih culture shock atas kemenangan beliau.

Yang bestnya ada satu gambar hangat , kalau artiskini.com tak letak gambar ni, sure rugi.Bulan separa tu!Boleh kata berlegar-legar gambar si Betty Benafe Seksi Meksi ni di internet.Abang Nash, tegur sikit ye.

Kelakar bila tengok Melodi, gambar dada si Betty Benafe di blurr kan haha.Yang bestnya bila disoal media pasal isu mahkamah Betty, dia cakap dengan selamba ayat “Saya hanya tawakal kepada tuhan.” dengan keadaan dadanya yang tersembul tu.Alahai artis sekarang.

Betty Benafe, Seksi, Meksi, Anugerah, Juara, Lagu, berlalu, masih, terasa, Aizat, juara, lagu, culture, shock, atas, kemenangan, beliau, bestnya, satu, gambar, hangat, artiskini.com, letak, sure, rugi, Bulan, separa, Boleh, berlegar, Betty, Benafe, Seksi Meksi, internet, Abang, Nash, tegur, sikit, Brothers musik, Betty Benafe popular, Betty Benafe seksi, Betty Benafe terbaru, gambar Betty Benafe, foto Betty Benafe, galeri Betty Benafe

Rozita Che Wan Makin Mahal? 50K Untuk Satu Filem

Rozita Che Wan Makin Mahal? 50K Untuk Satu Filem

Terkejut beruk juga bila baca bayaran yang didemand oleh si janda panas Rozita Che Wanuntuk berlakon dalam filem Dimensi Cinta. 50 ribu ringgit tue beb. Satu angka yang besar lebih-lebih lagi bila lakonan tersebut hanya untuk 6 babak.

Nak tak nak terpaksalah pengarah filem Dimensi Cinta, Eddie Pak mengambil pelakon lain untuk menggantikan Rozita Che Wan. Dengar cerita penggantinya ialah Catriona Ross. Nasib baik tak diambiknya si Azizah Mahzan tue.

Kalau untuk 6 babak filem dah 50 ribu ringgit, berapa agak-agaknya duit hantaran yang perlu disediakan oleh Dato’-Dato’ di luar sana yang dah meleleh air liur tengok body mantap si Rozita Che Wan nie? Sila buat perkiraan anda sendiri.

 

Rozita Che Wan aktris, Rozita Che Wan album, Rozita Che Wan bergaya, Rozita Che Wan berita, Rozita Che Wan pelakon, Rozita Che Wan bintang, Rozita Che Wan filem, Rozita Che Wan tv, Rozita Che Wan foto, Rozita Che Wan galeri, Rozita Che Wan gaya, Rozita Che Wan seksi, Rozita Che Wan hiburan, Rozita Che Wan hos, Rozita Che Wan menarik, Rozita Che Wan cantik, Rozita Che Wan model, Rozita Che Wan mtv, Rozita Che Wan muzik, Rozita Che Wan artis, Rozita Che Wan terbaru, Rozita Che Wan terkini, Rozita Che Wan Web, Rozita Che Wan gambar, Rozita Che Wan foto, panas,koleksi, terkini, bayaran, demand, janda, Rozita, Che Wan, berlakon, filem, Dimensi, Cinta, ringgit, beb, satu, angka, besar, lakonan, pengarah, filem, Dimensi, Cinta, Eddie, pelakon, Rozita Che Wan, Dengar Catriona Ross, Azizah, Mahzan