Tag Archives: seksi

Rihanna seksi sewaktu konsert di London

Rihanna seksi sewaktu konsert di London

Penyanyi Rihanna sekali lagi tampil dengan imej seksi ketika mengadakan persembahan selama dua jam di O2 Arena, London.

Dia memakai bikini dengan corak mozek berwarna-warni, kasut tumit tinggi berwarna merah jambu terang dengan tumit hijau sambil diiringi oleh beberapa orang penari. Rihanna menggunakan kereta sebagai latar belakang dalam konsert jelajahnya ‘Loud Tour’.

Dalam persembahan pembukaan, penyanyi itu mengenakan baju hujan pendek berwarna biru dan menyampaikan lagu popularnya, Only Girl (In the World).

Konsert Loud Tour 2011 Rihanna melibatkan 20 buah negara termasuklah Amerika Syarikat (AS) dan Eropah sebagai sebahagian daripada rangka promosi album terbarunya, Loud.

Sebelum ini, penyanyi yang terkenal dengan lagu Umbrella itu diusir oleh seorang petani ketika mengadakan pengambaraan di sebuah ladang di Belfast, Ireland kerana mendedahkan dadanya.

Rihanna, seksi, sewaktu, konsert, London, Penyanyi, sekali, tampil, imej, seksi, mengadakan, persembahan, selama, dua, jam, Arena, London, memakai, bikini, corak, mozek, berwarna, warni, kasut, tumit, tinggi, merah, jambu, terang, tumit, hijau, penari, kereta, latar, belakang, konsert, jelajahnya, ‘Loud Tour, Only, Girl, In, the, World, Umbrella, petani, mengadakan, pengambaraan, sebuah, ladang, Belfast, Ireland, mendedahkan, dada

Pakaian Amanda Imani serupa Miera Leyana?

Pakaian Amanda Imani serupa Miera Leyana?

Hai artis baru sekarang ni dah makin berani mengalahkan artis-artis yang lama. Dari segi pakaian memanglah satu yang dibanggakan, apatah lagi bila artis tersebut mendapat sponser untuk pakai baju yang digunakan.

Penyanyi baru Amanda Imani berani menggunakan fesyen seksi yang terkini di suatu majlis baru-baru ini. Dari bawah nampak cantik, tapi dari atas, alamak~..

Jangan jadi kes macam Miera Leyana yang berpakain lebih kurang macam ni lepas tu kena caci maki dah la oleh orang yang prihatin terhadap budaya ketimuran.. huhu.

artis, baru, sekarang, makin, berani, mengalahkan, artis-artis, pakaian, dibanggakan, apatah sponser, pakai, baju Penyanyi, baru, Amanda Imani, berani, fesyen, seksi, terkini, majlis, bawah, nampak, cantik, atas, serupa, Miera Leyana, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis bf1, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, awek, banget, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gambar artis, hiburan, Hiburan cinta

Gambar Wawa Zainal Yang Seksi

Gambar Wawa Zainal Yang Seksi

Rancangan Melodi baru-baru ni ada memaparkan terjahan kepada Wawa Zainal atau lebih dikenali sebagai Ana LuLu (pelakon baru). Terjahan dibuat adalah atas sebab gambar privacynya tersebar di internet.

Waktu terjahan tue, Wawa memang sangat-sangat memberikan ulasan yang cukup meyakinkan mengenai gambar berkenaan, sehinggakan dia pon tidak tahu bagaiamana gambar itu boleh tersebar dan jatuh ketangan orang lain.

Ada orang kata ini teknik selebriti baru nak naikkan nama dan populariti. Sebab fikir secara logik, gambar yang tersebar seperti dibawah nie adalah tanggungjawab diri sendiri/empunya badan, takkan sampai tak boleh tahu kot. Tapi baru seksi begini dah kecoh satu dunia, ada lagi seksi yang super advance daripada segelintir selebriti yang terdahulu, Melodi cool relax jerk. Zz.

Gambar, Wawa, Zainal, Seksi, Rancangan, Melodi, memaparkan, terjahan, Wawa Zainal, Ana LuLu, pelakon, baru, Terjahan, privacy, tersebar, internet, populariti, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, wawa zainal seksi, wawa zainal popular, gambar wawa zainal, foto wawa zainal, galeri wawa zainal, web wawa zainal