Tag Archives: shopping

Remy bawa Tiz, famili shopping?

Remy bawa Tiz, famili shopping?

Pasangan pelakon filem Nur Kasih The Movie. Remy Ishak dan Tiz Zaqyah pernah mengatakan mereka penat menjawab soalan pasal hubungan cinta di antara mereka.

Sebaliknya baik Remy atau Tiz, masing-masing mengklasifiaksikan hubungan mereka sebagai hubungan profesional sesama artis. Cinta mereka hanya wujud di layar perak atau di layar kaca sahaja.

[Apa status hubungan mereka?] Biasalah, itukan jawapan biasa yang kita dengar apabila ada dua pelakon yang dikatakan sedang menyulam cinta. Kita pun tak kisahlah apa yang ada dalam diri mereka.

Tapi yang Che Lee nak kongsi ni bila ada yang memberitahu Che Lee pasal kemesraan Remy dan Tiz. Ada spy Kita yang nampak Remy menemani Tiz dan keluarga keluar membeli belah di sebuah gedung besar di Subang Jaya, Kuala Lumpur.

“Aku nampak Remy dan Tiz bersama ahli keluarga membeli belah di pasaraya besar itu. Tak tahulah Remy menemani Tiz dan keluarga ataupun Remy membawa keluarga Tiz keluar bersama-sama,” kata spy itu bersungguh-sungguh.

Dia ada di sana pada masa itu kerana mahu memberi keperluan yang sudah nak habis. Bila nampak orang terkenal, matanya jahatlah mencuri pandang.

Banyak juga barang yang mereka beli. Itu cerita spy Che Lee lah. Tak tahulah pulak kan kalau ada ramai lagi orang yang bersama-sama mereka yang tidak kelihatan oleh pandangan mata si spy tadi.

Che Lee bukanlah nak kata mereka melakukan kesalahan bila keluar membeli belah bersama-sama. Namanya kan kawan, mestilah menolong kawan kita yang memerlukan bantuan.

Tapi bila dua nama popular yang sedang menafikan hubungan, tiba-tiba dilihat keluar bersama keluarga, mestilah orang akan anggap ada sesuatu istimewa di antara mereka kan?

Kita pun tak nak lah cakap lebih-lebih pasal Remy ni. Takut nanti dia menulis posting memburukkan-burukkan kita pulak. Sebab Remy baru-baru ini hot dengan orang media.

Che Lee: Pernah kenal Remy semasa dia baru nak jadi pelakon dulu. Sama atau lain orangnya? Biarlah kita sahaja yang tahu.

Remy, bawa, Tiz, famili, shopping, Pasangan, pelakon, filem, Nur Kasih The Movie, Remy Ishak, Tiz Zaqyah, menjawab, soalan, hubungan, cinta, mereka, profesional, sesama, artis, Cinta, hanya, wujud, layar, perak, kaca, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gara, hiburan, Hiburan cinta, hiburan jepun, hiburan korea, hiburan malaysia, hiburan melayu, Remy Korea, Remy bintang pop, Remy gambar, Remy Indon, Remy Indonesia, Remy kl, Remy kontraksi, Remy malaysia, Remy Melayu, Remy pilihan, Remy video

Dato’ Siti Nurhaliza pilih Pavilion buat video!

Dato’ Siti Nurhaliza pilih Pavilion buat video!

Dasyat sungguh projek besar Dato’ Siti Nurhaliza kali ni. Projek video untuk single lagunya yang ‘english’ itu, Falling In Love. Hampir 500 orang penari dari pelbagai bidang professional telah turut serta menjayakan video klip berkenaan.

Video itu dibuat diperkarangan sekitar shopping complex Pavilion di ibukota KL. Tapi harap maklum lah, ini sekadar gambar sahaja, videonya nanti yer, still in progress. hehe.

Selain Falling In Love ni, Dato’ Siti Nurhaliza juga bakal berduet dengan penyanyi antarabangsa, Sean Kingston untuk lagu Remember Me. Masyuk tue, jangan lupa dapatkan album Dato’ Siti yang original di pasar malam ya, ops, pasaran la.. haha.

Dato,’ Siti, Nurhaliza, pilih Pavilion, video, projek, besar, video, single, lagunya,’english’, Falling, In, Love. Hampir, orang, penari, bidang, professional, serta, menjayakan, video, klip, Video, perkarangan, sekitar, shopping, complex, Pavilion, ibukota, KL, maklum lah, gambar, sahaja, videonya, nanti yer, still in progress, bakal, berduet, penyanyi, antarabangsa, Sean Kingston, lagu, Remember, Me, hiburan asia, hiburan tempatan, artis melayu, artis wanita, artis hiburan

Pija Dan Affan Main-main Cinta?

Pija Dan Affan Main-main Cinta?, Pija musik, Pija mtv, Pija berita, Pija Web, Pija galeri, Pija foto, Pija portofolio, Pija album, Pija info, Pija filem, Pija terbaru, Pija pos, Pija surat, Pija mail.

Pija Dan Affan Main-main Cinta?

Pernah terdengar gosip mengenai percntaan Affan dan Pija (Mentor) bercouple masa album compilation yg melibatkan mereka berdua dahulu. Adalah informer ni ternampak mereka berdua ni di salah sebuah shopping complex kat dengan KL.

pijaffan1

Agaknya memang mereka berdua ni ‘rapat’ atau ada ’something’?
Kemungkinan besar mereka ni masih intim lagi dari dahulu. Tapi begitulah lumrah artis bercinta, mesti nak sorok-sorok, tak de pengakuan jelas.

Terlupa, sesiapa yang tidak kenal Affan yang dimaksudkan di atas, silalah belek-belek profile dia di myspace, www.myspace.com/affanshah

<!– –>