Tag Archives: usia

Gambar Terbaru Anak Sheikh Muszaphar

Gambar Terbaru Anak Sheikh Muszaphar

2Anak Sheikh Muszaphar Shukor dan Halina, Sophea Isabella yang lahir pada bulan Julai yang lalu kini dah makin besar, dah 2 bulan dah usianya.

Memang anak sulung atau anak pertama ni, adalah anak yang istimewa sungguh, apa-apa semua mesti baru dan kasih sayang tu lebih besar berbanding anak yag seterusnya. Ini dengar-dengar daripada orang yang dah beranak pinak. Hehe. Sophea Isabella sepertinya dibawa oleh papanya bersiar-siar, sungguh riang Sophea Isabella melihat senyuman papanya itu. 🙂

Gambar, Terbaru, Anak, Sheikh Muszaphar, Sheikh, Muszaphar, Shukor, Halina, Sophea Isabella,  lahir, pada, bulan, Julai, kini, makin, besar, bulan, usia, besar, berbanding, anak, orang, beranak, pinak, Sophea, Isabella, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis antarabangsa, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Margarita Sofía Vergara Vergara (lahir 10 Julai 1972) adalah seorang pelakon Colombia, model, dan pengusaha.

Vergara sudah cukup terkenal di Amerika Utara dari kerja model, dan pertama pekerjaannya bertindak terkemuka di Inggeris dalam filem Chasing Papi. Dia saat ini bintang-bintang di sitkom ABC Modern Keluarga sebagai Gloria Delgado-Pritchett.

Kehidupan peribadi

Vergara dilahirkan di Barranquilla, Atlántico, Colombia. Ibunya, Margarita de Vergara Vergara Ked, adalah seorang ibu rumah tangga, dan ayahnya, Julio Enrique Vergara Robayo, dihasilkan ternak bagi industri daging.

“Toti”  adalah gelaran yang diberikan kepada Vergara oleh lima saudara dan sepupu ramai, termasuk berita televisyen penyiar dan reporter Carlos Vergara.

Beliau dibesarkan di bandar kelahirannya Barranquilla dan dibesarkan sebagai seorang Katolik yang taat dalam keluarga kaya, menghadiri dua bahasa swasta Sepanyol / sekolah Bahasa Inggeris  Vergara.

Menikah pada usia 18 hingga kekasih masa kecilnya, dan ia melahirkan anaknya Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara September 16, 1992 pada usia 20

Aktris pemilik payudara seksi versi Hollyscoop, Sofia Vergara siap bugil jika mendapatkan sebuah Emmy Award, tahun ini.

Wanita latin ini berjanji akan berjalan tanpa mengenakan sehelai benang pun di jalan Sunset Boulevard, jika acara situasi komedi yang dibintanginya ‘Modern Family’ menang dalam ajang bergengsi tersebut. Sementara kesempatan untuk menang terbuka lebar.

Acara ini masuk dalam 14 nominasi Emmy dan Sofia pun masuk dalam nominasi artis pembantu terbaik.

Bos jaringan televisi ABC merespon kesuksesan sitkon ‘Modern Family’ dengan membuat iklan bertajuk ‘Untuk Anda Pertimbangkan’.

Hal ini seolah mendeklarasikan bahwa acara ini akan mengalahkan sitkom yang lain seperti ‘Glee’, ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Nurse Jackie’, ‘The Office’ dan ’30 Rock’ untuk memperebutkan serial komedi terbaik.

Sofia memiliki lutut yang buruk, makanya jangan berharap dia akan berlari sambil bugil di jalanan. Akan tetapi dia akan berjalan.

“Kau tahu itu konyol. Aku tidak bisa berlari. Lututku buruk. Aku berencana melakukan jalan cepat. Aku tidak akan berlari,” jelasnya.

Emmy Award sendiri akan digelar 29 Agustus mendatang. Jadi, apakah Sofia harus memenuhi janjinya? Kita lihat saja nanti.

Sofia Vergara, Sofia Vergara foto, Sofia Vergara web, Sofia Vergara info, Sofia Vergara maklumat, Sofia Vergara hiburan, Sofia Vergara misteri, Sofia Vergara berita, Sofia Vergara bio, Sofia Vergara malaysia, Sofia Vergara kawan, Sofia Vergara artis, Sofia Vergara bf1, Sofia Vergara model,Sofia Vergara dunia

Penelope Cruz Tidak Takut Tua

Penelope Cruz Tidak Takut Tua

Penélope Cruz Sánchez (lahir April 28, 1974), lebih dikenali sebagai Penélope Cruz, adalah seorang pelakon Sepanyol. Pada 15, dia telah ditandatangani oleh agen.

Dia memulakan kerjaya lakonan pada usia 16 di televisyen, dan feature film debut pada tahun berikutnya pada Jamon, Jamon (1992), mendapatkan pujian kritis.

Seterusnya peranan nya pada 1990-an dan 2000-an termasuk Bukalah Matamu (1997), The Hi-Lo Country (1999), The Girl of Dreams anda (2000) dan Wanita di Atas (2000).

Cruz semua pengakuan untuk peranan utama di Vanilla Sky dan Blow. Kedua-dua filem yang dikeluarkan pada tahun 2001 dan berjaya secara komersial di seluruh dunia.

Pada tahun 2000 ia juga tampil dalam filem dari pelbagai genre, termasuk komedi Waking Up di Reno (2002), thriller Gothika (2003), wayang Natal Noel (2004), aksi petualangan Sahara (2005), animasi G-Force dan drama muzikal Sembilan.

Filem paling terkenal nya untuk tarikh Volver (2006), yang beliau meraih Golden Globe dan nominasi Academy Award, dan Vicky Cristina Barcelona (2008), yang dia menerima Academy Award.

Dia adalah pelakon Sepanyol pertama dalam sejarah yang menerima Academy Award, dan pelakon Sepanyol keenam keseluruhan. G-Force (2009) yang paling berjaya secara komersil filem-nya.

Awal kehidupan

Penélope Cruz Sánchez dilahirkan di Alcobendas, Komunitas Madrid, Sepanyol, putri Encarna Sánchez, penata rambut dan pengurus peribadi, dan Eduardo Cruz peruncit dan montir mobil  Dia mengangkat Rom Katolik.

Selama masa kecilnya, Cruz tinggal di Alcobendas, sebuah daerah pinggiran kelas pekerja, walaupun dia menghabiskan “banyak” waktu di apartemen neneknyaCruz.

Adalah yang tertua dari tiga bersaudara;  dia memiliki saudara yang lebih muda, Eduardo, yang merupakan seorang penyanyi, dan seorang adik perempuan, Mónica, yang seorang pelakon.

Dia berkata bahawa dia mempunyai masa kecil yang bahagia, dan Charlie Rose of 60 Menit menggambarkan zaman kanak-kanak Cruz sebagai hidup “sederhana”.

Pada tahun 2000, Cruz menyatakan bahawa sebagai anak-anak dia akan melemparkan diri di lantai dan “bermula menendang dan memecahkan barang-barang” ketika dia tidak bisa seperti dia.

Pada awalnya, Cruz mempunyai cita-cita menjadi seorang pelakon dan difokuskan pada tari ,kerana telah mempelajari balet klasik selama sembilan tahun di Sepanyol Conservatory Nasional.

Dia menerima tiga tahun latihan balet Sepanyol dan empat tahun Cristina Rota teater di sekolah New York

PENELOPE Cruz melihat ke depan akan menjadi tua. Untuk itu, dia merasa nyaman dengan kenyataan bahwa wajah dan tubuhnya juga akan berubah.

Penelope Cruz menyadari semakin tua dan tidak pernah ingin berbohong tentang usianya. Aktris 36 tahun ini juga tidak ingin memberikan tekanan ke dalam Hollywood bahwa menjalani operasi merupakan upaya untuk tetap tampak muda.

Dia lebih terinspirasi oleh sikap kakek-neneknya dengan usia tua.

Dia berkata, “Saya tidak pernah ingin berbohong tentang umur saya. Jika saya melihat-lihat pada aktris yang saya kagumi, mereka semua wanita yang tidak pernah tumbuh lebih tua, tetapi mereka berpelukan, seperti Sophia Loren atau Audrey Hepburn.” Demikian yang okezone kutip dari Contactmusic, Senin (27/7/2010).

”Saya sangat dekat dengan kedua nenek saya hingga tumbuh dewasa-mereka hidup hingga usia tua dan mereka selalu indah di mata saya.

Mereka mencintai kehidupan dan hal itu terlihat di wajah mereka. Tentu saja wajah saya akan berubah saat saya bertambah tua, tapi itu oke. Ini adalah hal yang baik menjadi tua, karena itu berarti Anda belum meninggal.

Saya ingin memiliki kasih yang bisa dibanggakan, tidak berbohong tentang hal itu atau mencoba untuk melawannya,” jelasnya.

Dan Penelope, yang baru saja menikah dengan aktor Spanyol Javier Barden ini menegaskan, orang-orang terdekat di hidupnya tidak ingin mengubah penampilannya.

Dia menambahkan dalam sebuah wawancara dengan majalah You, “Orang-orang yang mencintaiku, cinta saya untuk siapa saya. Mereka mencintai saya untuk menggabungkan dari hal-hal yang membuat orang mencintai orang lain, dan hal-hal akan tetap ada ketika saya berumur 40, 60, atau 80 tahun.”

Meskipun dia memiliki figur super-ramping, bintang “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” ini mengaku menikmati tubuhnya mempunyai kalori.

Wanita cantik ini mengungkapkan, ”Makanan favorit saya adalah roti dan pasta, Coca Cola dan makanan yang digoreng.”

Penelope Cruz musik, Penelope Cruz mtv, Penelope Cruz galeri, Penelope Cruz foto, Penelope Cruz penulis lagu, Penelope Cruz lagu, Penelope Cruz terbaru, Penelope Cruz album, Penelope Cruz aktris, Penelope Cruz bergaya, Penelope Cruz menawan, Penelope Cruz popular, Penelope Cruz terkini, Penelope Cruz album baru, Penelope Cruz youtube, Penélope Cruz Sánchez, lahir, April, 28, 1974, seorang, pelakon, Sepanyol, 15, agen,kerjaya, lakonan, pada, usia, 16, televisyen, feature, film, debut, Jamon, Jamon,(1992), pujian, kritis, Seterusnya, peranan, The, Girl, Dreams