Tag Archives: usia

Bienda Terus Berlakon

Bienda Terus Berlakon

Biarpun mengalami alahan teruk sehingga hari ini, Bienda tidak merancang untuk berehat daripada menerima sebarang tawaran berlakon atau mengacara sehingga usia kandungannya mencecah sembilan bulan.

Bienda atau nama sebenarnya Nor Razlinda Razli yang sudah hamil empat bulan berharap akan terus menerima tawaran berlakon.

Anak kepada penyanyi Sheeda ini mengakui selektif memilih watak kerana tidak mahu mengambil risiko ke atas kandungan pertamanya itu.

“Buat masa ini saya terpaksa berehat dahulu memandangkan keadaan saya kurang sihat. Alahan yang saya hadapi sangat teruk menyebabkan berat saya turun secara mendadak. Selepas menerima rawatan, kini saya semakin sihat. InsyaAllah dalam dua minggu lagi saya boleh kembali berlakon mahupun mengacara sekiranya kesihatan mengizinkan” katanya ketika dihubungi Zass semalam.

“Saya rasa kekok duduk di rumah lama-lama. Rasa bosan pun ada. Apabila menonton televisyen, rasa cemburu tengok pelakon lain dan saya hanya duduk sahaja. Kerana itu saya berazam untuk terus aktif walaupun dapat berlakon beberapa babak sahaja” katanya.

Biarpun jadual kerjayanya sudah tidak seperti dahulu lagi, Bienda tetap mendapat sokongan suaminya untuk terus aktif.

“Saya pernah berhasrat untuk tidak terlalu aktif demi menjaga kandungan pertama ini. Tapi, saya rindu untuk ke lokasi dan berlakon. Kerana itu, saya tekad untuk aktif semula. Dalam masa sama, ia juga seperti senaman untuk saya. Lagipun, suami memberi keizinan kepada saya” katanya.

Mengakui teruja merasai nikmat menjadi seorang ibu, Bienda berharap dirinya akan beransur sihat dan dapat melakukan pelbagai aktiviti seperti sedia kala.

Bienda, Terus, Berlakon, mengalami, Bienda, merancang, berehat, menerima, tawaran, berlakon, mengacara, usia, mencecah, sembilan, bulan, Nor Razlinda Razli, hamil, empat, bulan, berharap,  menerima, tawaran, berlakon, Anak, penyanyi, Sheeda, mengakui, selektif, watak, mengambil, risiko, kandungan, pertamanya, senaman, suami, keizinan, aktiviti, beransur, sihat, artis melayu, artis malaysia, hiburan tempatan, artis wanita, hiburan terkini, artis cantik, hiburan asia, artis foto, artis gambar

Gambar Terbaru Anak Sheikh Muszaphar

Gambar Terbaru Anak Sheikh Muszaphar

2Anak Sheikh Muszaphar Shukor dan Halina, Sophea Isabella yang lahir pada bulan Julai yang lalu kini dah makin besar, dah 2 bulan dah usianya.

Memang anak sulung atau anak pertama ni, adalah anak yang istimewa sungguh, apa-apa semua mesti baru dan kasih sayang tu lebih besar berbanding anak yag seterusnya. Ini dengar-dengar daripada orang yang dah beranak pinak. Hehe. Sophea Isabella sepertinya dibawa oleh papanya bersiar-siar, sungguh riang Sophea Isabella melihat senyuman papanya itu. 🙂

Gambar, Terbaru, Anak, Sheikh Muszaphar, Sheikh, Muszaphar, Shukor, Halina, Sophea Isabella,  lahir, pada, bulan, Julai, kini, makin, besar, bulan, usia, besar, berbanding, anak, orang, beranak, pinak, Sophea, Isabella, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis antarabangsa, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Margarita Sofía Vergara Vergara (lahir 10 Julai 1972) adalah seorang pelakon Colombia, model, dan pengusaha.

Vergara sudah cukup terkenal di Amerika Utara dari kerja model, dan pertama pekerjaannya bertindak terkemuka di Inggeris dalam filem Chasing Papi. Dia saat ini bintang-bintang di sitkom ABC Modern Keluarga sebagai Gloria Delgado-Pritchett.

Kehidupan peribadi

Vergara dilahirkan di Barranquilla, Atlántico, Colombia. Ibunya, Margarita de Vergara Vergara Ked, adalah seorang ibu rumah tangga, dan ayahnya, Julio Enrique Vergara Robayo, dihasilkan ternak bagi industri daging.

“Toti”  adalah gelaran yang diberikan kepada Vergara oleh lima saudara dan sepupu ramai, termasuk berita televisyen penyiar dan reporter Carlos Vergara.

Beliau dibesarkan di bandar kelahirannya Barranquilla dan dibesarkan sebagai seorang Katolik yang taat dalam keluarga kaya, menghadiri dua bahasa swasta Sepanyol / sekolah Bahasa Inggeris  Vergara.

Menikah pada usia 18 hingga kekasih masa kecilnya, dan ia melahirkan anaknya Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara September 16, 1992 pada usia 20

Aktris pemilik payudara seksi versi Hollyscoop, Sofia Vergara siap bugil jika mendapatkan sebuah Emmy Award, tahun ini.

Wanita latin ini berjanji akan berjalan tanpa mengenakan sehelai benang pun di jalan Sunset Boulevard, jika acara situasi komedi yang dibintanginya ‘Modern Family’ menang dalam ajang bergengsi tersebut. Sementara kesempatan untuk menang terbuka lebar.

Acara ini masuk dalam 14 nominasi Emmy dan Sofia pun masuk dalam nominasi artis pembantu terbaik.

Bos jaringan televisi ABC merespon kesuksesan sitkon ‘Modern Family’ dengan membuat iklan bertajuk ‘Untuk Anda Pertimbangkan’.

Hal ini seolah mendeklarasikan bahwa acara ini akan mengalahkan sitkom yang lain seperti ‘Glee’, ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Nurse Jackie’, ‘The Office’ dan ’30 Rock’ untuk memperebutkan serial komedi terbaik.

Sofia memiliki lutut yang buruk, makanya jangan berharap dia akan berlari sambil bugil di jalanan. Akan tetapi dia akan berjalan.

“Kau tahu itu konyol. Aku tidak bisa berlari. Lututku buruk. Aku berencana melakukan jalan cepat. Aku tidak akan berlari,” jelasnya.

Emmy Award sendiri akan digelar 29 Agustus mendatang. Jadi, apakah Sofia harus memenuhi janjinya? Kita lihat saja nanti.

Sofia Vergara, Sofia Vergara foto, Sofia Vergara web, Sofia Vergara info, Sofia Vergara maklumat, Sofia Vergara hiburan, Sofia Vergara misteri, Sofia Vergara berita, Sofia Vergara bio, Sofia Vergara malaysia, Sofia Vergara kawan, Sofia Vergara artis, Sofia Vergara bf1, Sofia Vergara model,Sofia Vergara dunia