Tag Archives: Video

Gambar Nieyl Mentor di Rakaman Melodi Raya 2011

Gambar Nieyl Mentor di Rakaman Melodi Raya 2011

Mangsa kedua Budiey selepas Arrora Salwa ialah Nieyl Mentor. Jyeaaa… Nieyl pun rasanya dah lama tak ketemu. Ingat ke dah menghilang, rupanya masih ada lagi. Masih lagi cantik langsing molek persis puteri. Busana merah jambu yang dipakainya pun sangat simple tapi penuh gaya hokkay! Bulan puasa ni jangan tatap lama-lama sangat weh!

LAMA mendiamkan diri mungkin ada yang sudah terlupa tentang kehadiran si cantik manis ini dalam dunia seni. Nieyl masih ada. Dia tak kemana-mana walaupun wajahnya jarang sekali muncul di dada akhbar atau di kaca televisyen. Selepas berakhirnya Mentor terbitan TV3 pada tahun 2006, tidak dinafikan Niely agak tenggelam berbanding artis lain. Walaupun begitu percaya atau tidak gadis ini banyak memenuhi undangan pertunjukan pentas. Dalam masa yang sama dia baru sahaja selesai menghasilkan sound track untuk filem Sepi berjudul Kita. Seperti yang dah dimaklumkan, Nieyl atau nama sebenarnya Nuriylia Jailani, 27, telah berkahwin dengan jejaka bernama Dazma Shah Daud dan kalau tak silap Nieyl ada seorang anak perempuan.

Alamak, tak sempat borak lama dengan Nieyl, tak sempat nak tanya Nieyl ada twitter ke tak.

Nieyl Mentor aktris, Nieyl Mentor album, Nieyl Mentor bergaya, Nieyl Mentor berita, Nieyl Mentor pelakon, Nieyl Mentor bintang, Nieyl Mentor filem, Nieyl Mentor tv, Nieyl Mentor foto, Nieyl Mentor galeri, Nieyl Mentor gaya, Nieyl Mentor hebat, Nieyl Mentor hiburan, Nieyl Mentor hos, Nieyl Mentor menarik, Nieyl Mentor cantik, Nieyl Mentor model, Nieyl Mentor mtv, Nieyl Mentor muzik, Nieyl Mentor artis, Nieyl Mentor tubuh seksi, Nieyl Mentor terbaru, Nieyl Mentor terkini, Nieyl Mentor Web, Nieyl Mentor gambar, Nieyl Mentor foto, artis malaysia Nieyl Mentor, mentor, gambar, raya, rakaman, melodi, melodi raya, raya, rakaman melodi, nieyl, selebriti, artis, mentor rakaman, nieyl mentor, gambar nieyl, sensasi, sensasi selebriti, anugerah, niel, niel mentor, aziz, siti, pelakon, gambar, penyanyi,  fesyen, malaysia,profile budiey, berita, gossip, profile, video, rakaman mentor, mentor raya

Video Mirip Ariel-BCL Beredar

Video Mirip Ariel-BCL Beredar

[media id=462 width=500 height=400]

Bunga Citra Lestari (lahir di Jakarta, 22 Maret 1983; umur 27 tahun, sering disebut dengan BCL) adalah seorang penyanyi dan aktris sinetron dalam dunia hiburan Indonesia.

Putri pasangan Muchlis Rusli dan Emmy Syarif ini menghabiskan masa SMP-nya di Lhokseumawe, Nanggroe Aceh Darussalam, lalu pindah ke Jakarta.

Lagu hit-nya yang berjudul Sunny juga mengisi soundtrack untuk film Cinta Pertama. Ia pernah berduet dengan PAS Band yang merupakan awal kariernya di dunia musik.

Karier

Sinetron

Kariernya dimulai sebagai pemain sinetron. Sinetron yang pernah dibintanginya antara lain ABG, Senandung Masa Puber, Dari Temen Jadi Demen, Penjaga Hati

Menyanyi

Ia juga terjun di dunia musik. Lagunya yang pernah menjadi hit adalah Aku Tak Mau Sendiri. Lagu Cinta Pertama (Sunny) yang merupakan soundtrack film Cinta Pertama membuat nama Bunga Citra Lestari semakin populer.

Lagu ciptaan Dewiq ini membuat impian Bunga menjadi penyanyi terwujud. Apalagi setelah album solo perdananya terjual 75 ribu kopi hanya dalam waktu dua minggu.

Pemilik pipi chubby yang mengawali kariernya sebagai model iklan ini, juga populer dengan penampilannya bersama Ari Lasso lewat hit Aku dan Dirimu dalam album “The Best of Ari Lasso”.

Kehidupan Peribadi

Aktris yang namanya juga pernah disebut sebagai ‘biang’ perceraian Ariel Peterpan ini menikah dengan Ashraf Sinclair, seorang aktor asal Malaysia keturunan Melayu-Inggris yang juga putra seorang miliarder, pada tanggal 8 November 2008.

Resepsi yang sangat mewah dan meriah diadakan di dua negara, yakni Indonesia dan Malaysia. Ashraf dan Bunga yang mendapat emas kawin berupa sepasang anting berlian ini, mengadakan resepsi di Jakarta pada 9 November 2008 serta di Malaysia pada 14-15 November 2008.

Setelah menikah, Bunga masih tetap mengembangkan bakat aktingnya dengan dukungan penuh sang suami, Ashraf.

Hal ini terbukti dengan kompaknya pasangan ini tampil dalam suatu film romantis, Saus Kacang yang rilis pada tahun 2008. Bahkan soundtrack film ini dibawakan oleh Bunga dan Ashraf membantunya di video klip.

Heboh munculnya video porno yang menampilkan Ariel-Luna Maya- Cut Tari belum usai. Kini public kembali digemparkan dengan munculnya kabar telah beredar video porno mirip Ariel dengan Bunga Citra Lestari (BCL) di Manado.

Beredarnya kabar adanya video porno bagian tiga ini pihak berwajib yang diwakili oleh Wakadiv Humas Mabes Polri Brigjen (pol) Zainuri Lubis mengaku belum bisa memastikan kabar tersebut.

“Saat ini masih tetap tersangkanya Ariel yang lainnya masih saksi,” ungkapnya  saat berada di Perguruan Tinggi Ilmu Kepolisian.

“Sampai sekarang tentang info lain tentunya akan ada penyelidikan. Kalau ada temuan video-video (baru) tentunya akan ada penyelidikan lain.

Kita tunggu saja,” terangnya lagi.

Bahkan ia juga menjelaskan seandainya ditemukan kebenaran menyangkut adanya video mirip Ariel dengan artis BCL, maka pihak Kepolisian akan melakukan penyelidikan lebih lanjut.

“Kalau ada gambar tersebut kan harus ada penyelidikan dulu. Setiap ada info tindakan pertama adalah penyelidikan dulu. Nanti akan kita lihat apakah ada tindakan lainnya berupa pemanggilan dan lain-lain,” tambahnya.

Video Ariel BCL musik, Video Ariel BCL mtv, Video Ariel BCL  berita, Video Ariel BCL   Web, Video Ariel BCL galeri, Video Ariel BCL foto, Video Ariel BCL penulis lagu, Video Ariel BCL info, Video Ariel BCL filem, Video Ariel BCL terbaru, Video Ariel BCL album, Video Ariel BCL aktris, Video Ariel BCL fesyen, Video Ariel BCL model, Video Ariel BCL model antarabangsa, Video Ariel BCL bergaya, Video Ariel BCL menawan, Video Ariel BCL hebat, Video Ariel BCL tubuh cantik, Video Ariel BCL badan fit, Video Ariel BCL tubuh fit, Video Ariel BCL badan langsing, Video Ariel BCL terkenal, Video Ariel BCL popular, Video Ariel BCL myspace, Video Ariel BCL  youtube, Video Ariel BCL Pop, Video Ariel BCL penari, Video Ariel BCL tagged, Video Ariel BCL yahoo massanger, Video Ariel BCL blog, Video Ariel BCL   menarik, Video Ariel BCL  unik, Video Ariel BCL wajah, Video Ariel BCL rahsia, Video Ariel BCL  biodata, Video Ariel BCL hiburan, Video Ariel BCL terkini, Video Ariel BCL seksi, Video Ariel BCL gaya, Video, Mirip,Ariel,BCL, Beredar

Video lucah Lindsay Lohan?

Video lucah Lindsay Lohan?

Lindsay Morgan Lohan (lahir 2 Juli 1986 di New York City) adalah penyanyi dan aktris Amerika Serikat berdarah Irlandia dan Italia.

Kehidupan Peribadi

McCartney berkahwin penerbit Inggeris Alasdhair Willis pada tarikh 30 Ogos 2003 di sebuah kapel Katolik swasta di Gunung Stuart House, rumah leluhur Marquess of Bute di Isle of Bute, Scotland.

gaun pengantin McCartney merupakan versi update dari gaun pengantin ibunya dari upacara Mac 1969 dia berkahwin dengan Paul McCartney.

Dia merancang gaun dengan Tom Ford, bosnya di Gucci. Perkhidmatan ini dihadiri oleh Gwyneth Paltrow, Liv Tyler, Pierce Brosnan, dan Madonna.

anak pertama mereka, anak Miller Alasdhair James Willis, dilahirkan pada 25 Februari 2005, dengan berat 7 £ 7 ons. anak kedua mereka, putri Chin Bailey Olwyn Willis, lahir pada tarikh 8 Disember 2006, dengan berat 7 £ 14 oz .

Stella melahirkan putra kedua dan ketiga anak Beckett Robert Lee Willis tarikh 8 Januari 2008 tiga Anak-anaknya. lahir di London. Stella McCartney sekarang mengharapkan anak lagi

Lindsay Lohan telah bermain film sejak kecil serta menjadi bintang iklan.

Ia dikabarkan akan bermain dalam beberapa film baru yang telah dijadwalkan proses syutingnya hingga tahun 2006 sehingga mengganggu jadwal panggungnya.

Lindsay Lohan memiliki hubungan yang akrab dengan beberapa selebritis terkenal, seperti Paris Hilton tetapi belakangan ini meereka terlibat dalam pertengkaran yang disebabkan oleh Paris menuduh Lindsay merebut pacarnya yang bernama Stavros, Paris mengatakan Lindsay seorang wanita memelas cinta pada pria.

Mendengar pengakuan dari Paris tersebut Lindsay langsung membalasnya dengan mengatakan Paris adalah wanita murahan yang dengan mudah memberikan tubuhnya kepada pria lain.

Selain itu Lindsaay juga berteman baik dengan artis Anna Faris.

Ia juga terlibat dalam sebuah pertengkaran dengan aktris dan penyanyi Hilary Duff karena dianggap merebut mantan pacarnya, Aaron Carter.

Lindsay Lohan mempunyai banyak masalah yang mengakibatkan dia menjadi target para paparazzi.

Ia memutuskan untuk terjun ke dunia musik dan merilis single pertama yang menceritakan tentang kehidupan selebritis yang selalu diikuti oleh media massa.

Ia dikabarkan melakukan operasi pembesaran payudara, sering ditangkap sedang merokok di klub-klub yang ada di New York City, serta mengisap marijuana.

Siapa sahaja yang tidak menggigil ketakutan apabila rakaman video seks yang menjadi simpanan peribadi diri akhirnya ditemui oleh orang lain lebih-lebih lagi orang yang asing dengan kita.

Itulah dilema yang dihadapi oleh penyanyi dan pelakon muda Hollywood, Lindsay Lohan apabila video seks miliknya dengan durasi 47 saat bakal ditayangkan kepada umum di laman-laman siber.

Pelakon filem Mean Girls yang kini sedang melibatkan diri dengan projek dokumentari perdagangan kanak-kanak di India untuk siaran stesen televisyen BBC dikatakan mula tidak keruan.

Menurut sumber kepada akhbar Daily Mirror, video singkat itu memperlihatkan rakaman Lindsay dan pasangannya melakukan hubungan seks dengan pelbagai aksi termasuk berhampiran sebuah pintu.

“Nasib Lindsay sungguh malang kerana dia baru saja berazam memulakan tahun baru 2010 dengan lebih baik berbanding sebelumnya terutama dalam kerjaya seni.

“Kalau benarlah video seks kepunyaannya disebarkan dengan meluas di Internet melalui laman sesawang tidak rasmi maka Lindsay dan peguamnya tidak mampu untuk berbuat apa-apa lagi.

“Sebarang tindakan undang-undang juga tidak boleh dilakukan. Nampaknya hidupnya jadi tidak menentu selepas ini,” katanya.

Majalah porno terkenal, Hustler ditawarkan sejumlah wang lumayan untuk mendapatkan hak eksklusif video tersebut.

Sumber menambah: “Lindsay cukup kecewa dengan perkhabaran tidak terduga itu.

“Tiada apa lagi yang boleh dilakukan oleh Lindsay sekarang melainkan berusaha sedaya-upaya untuk memulihkan kembali reputasi yang tercalar.”

Kerjaya
1989-2002: Awal kerjaya dan The Parent Trap

Lohan memulakan kerjayanya sebagai model Ford Model anak pada usia tigaDia menjadi model untuk Calvin Klein Anak-Anak dan Abercrombie Kids,.

Dan muncul di lebih dari iklan televisyen 100,  termasuk untuk Pizza Hut dan wendy’s, serta tempat Jell-O dengan Bill Cosby.

Pada usia 10, ketika Lohan bermain Alexandra “Alli” Fowler dalam siri lain Dunia, Soap Opera Magazine mengatakan ia sudah dianggap menunjukkan -perniagaan veteran.

Lohan tetap dalam peranan selama setahun, sebelum berangkat pada tahun 1998 untuk bintang filem komedi keluarga Disney, The Parent Trap, sebuah remake dari filem 1961.

Dia memainkan peranan ganda, iaitu saudara kembar terasing yang cuba untuk menyatukan semula orang tua panjang mereka bercerai, dilakonkan oleh Dennis Quaid dan Natasha Richardson.

Filem tersebut mendapat US $ 92 juta di seluruh dunia, dan pengkritik Kenneth Turan disebut Lohan “jiwa filem ini sebanyak Hayley Mills adalah dari “asli, akan mengatakan bahawa” ia lebih mahir daripada pendahulunya mencipta dua keperibadian yang berbeza “Lain-lain.

Memenangi Lohan Young Artist Award untuk prestasi terbaik dalam filem  serta kontrak tiga filem dengan Disney

Video lucah berita hiburan, Video lucah populer, Video lucah pesona, Video lucah foto, Video lucah seksi, Video lucah panas, Video lucah hiburan, Video lucah berita, Video lucah fesyen, Video lucah Star, Video lucah televisi, Video lucah tinggi, Video lucah berita hiburan, Video lucah hiburan, Video lucah berat, Video lucah kualifikasi, Video lucah usia, Video lucah konstelasi, Video lucah film, Video lucah protagonis, Video lucah peran