Tertidur semasa bercinta

Tertidur semasa bercinta

KELLY ROWLAND

Kelendria Trene Rowland (lahir 11 Februari 1981), yang dikenali sebagai Kelly Rowland, adalah penyanyi Amerika dan penghibur.

Lahir di Atlanta, Georgia dan dibesarkan di Houston, Texas, Rowland mulai terkenal di akhir 1990-an sebagai salah satu ahli pengasas kumpulan Anak gadis Destiny’s. total penjualan rakaman nya, bila digabungkan dengan kumpulan, telah melampaui 60 juta.

Selama hiatus kumpulan, Rowland berkolaborasi dengan rapper Nelly di single “Dilema,” hit nombor satu di seluruh dunia, dan melepaskan dia pop rock-dipengaruhi debut solo, sila Deep pada tahun 2002.

Ini menjadi sukses komersil, menjual lebih dari dua juta kopi di seluruh dunia, dan mengumpulkan tiga lebih atau kurang single yang berjaya, antara “Mencuri” dan “tidak boleh ada.

” Selepas pengharaman formal dari Destiny’s Child pada tahun 2005, Rowland sering -tertunda album kedua, Ms Kelly, yang diterbitkan pada tahun 2007. Cukup berjaya di tangga lagu, ia melahirkan single hit “Seperti Ini Kerja” dan “,” dan ditayangkan semula pada tahun berikutnya.

Pada tahun 2009, dia mencetak nombor lain-satu hit dengan sumbangan di atas Perancis DJ David Guetta’s tunggal “Ketika Cinta Membawa Over” .

Pada tahun 2002, Rowland bercabang ke akting, yang menyebabkan menjalankan tugas tetamu dalam siri komedi situasi seperti The Hughleys dan Girlfriends, dan peranan utama dalam film layar lebar seperti Freddy vs Jason (2003) dan The Seat Filler (2004). Pada tahun 2009, ia menjadi tuan rumah siri kejohanan Bravo Fashion Show bersama Isaac Mizrahi.

Awal kehidupan

Rowland lahir Kelendria Trene Rowland di Atlanta, Georgia, putri Doris Rowland Garrison dan Christopher Lovett, yang berkahwin selepas Kelly lahir.

Ketika ia berusia tujuh tahun, ibunya membawanya dan meninggalkan ayahnya, seorang kasar alkohol.

Pada usia lapan tahun, dia berpindah ke Houston. Di sana dia bertemu keluarga Knowles dan menjadi teman dengan Beyonce.

Rowland itu ditempatkan dalam kumpulan rap dan menari, bersama dengan teman-temannya Beyoncé Knowles dan LaTavia Roberson. Awalnya bernama Girl’s tyme, mereka akhirnya ditebang untuk enam ahli. Pantai Barat R & B penerbit, Arne Frager, terbang ke Houston untuk melihat mereka.

Dia akhirnya membawa mereka ke nya studio-Kilang Recording Studios-di California Utara, dengan vokal Knowles ‘menjadi ciri kerana Frager pikir dia memiliki kepribadian terbaik dan kemampuan untuk bernyanyi  Sebagai sebahagian daripada usaha untuk menandatangani Sisa Gyrl itu ke fail.

Label kontrak rakaman besar, strategi Frager adalah untuk debut mereka dalam Star Search, menunjukkan bakat terbesar di TV nasional pada saat itu.

Mereka menyertai, tetapi menang kompetisi kerana lagu mereka tampil tidak bagus, sebagai kumpulan kemudian mengakui

BEKAS penyanyi Destiny’s Child, Kelly Rowland pernah tidur semasa keluar bercinta.

Dia yang kini bujang pernah tidur di dalam pawagam bersama teman lelakinya dan berdengkur dengan kuat sehingga kawannya, Beyonce Knowles terpaksa membangunkan dia.

Katanya, “Dia seorang lelaki yang baik tetapi saya tertidur begitu sahaja. Kami sedang bercinta dan menonton wayang. Dia sedar saya tertidur. Nasib baik Beyonce ada ketika itu dan dia mengejutkan saya.

Dia berkata, ‘Awak sedang berdengkur. Kami boleh mendengar dengkuran anda di belakang.’ Pengalaman itu amat memalukan.”

Kumpulan itu yang turut dianggotai oleh Michelle Williams sedang berehat kerana mereka bertiga masing-masing sedang memberi fokus kepada projek individu.

Buat masa ini, Kelly, 28, dan Beyonce, 28, yang masih berkawan rapat masih belum mempunyai perancangan untuk kembali bersama sebagai Destiny’s Child.

“Jika saya berada di New York dan Beyonce berada di New York, kami akan keluar bersama. Semuanya bergantung kepada masa lapang. Anda perlu ingat Destiny’s Child yang menjadikan saya berada di tahap ini.

“Jadi jika Beyonce dan Michelle ingin merakamkan album, kami akan melakukannya. Cuma buat masa ini, kami mahu berehat. Kami saling menghormati atas kehendak

Kelly Rowland,Kelly Rowland video,Kelly Rowland popular,Kelly Rowland dvd,Kelly Rowland movie,Kelly Rowland movies,Kelly Rowland films,Kelly Rowland film,Kelly Rowland majalah,Kelly Rowland antarabangsa,Kelly Rowland karakter,Kelly Rowland majalah,Kelly Rowland Academy anugerah, Kelly Rowland anugerah,Kelly Rowland bergaya,Kelly Rowland hiburan,Kelly Rowland Oscar,Kelly Rowland Hollywood,Kelly Rowland tubuh fit,Kelly Rowland tubuh langsing,Kelly Rowland model,Kelly Rowland Syuting,Kelly Rowland maskulin,Kelly Rowland kontroversial,Kelly Rowland Aktor,Kelly Rowland gambar,Kelly Rowlandlagu,Artis Hiburan,Berita Hiburan gambar,tayang gambar,Artis gambar,gay artis,Artis pilihan,Artis bf1,Artis foto,Aktor,majalah