Tomok Bakal Jadi Juara OIAM 3?

Tomok Bakal Jadi Juara OIAM 3?,Tomok mtv,Tomok berita,Tomok Web,Tomok galeri, Tomok foto,Tomok portofolio, Tomok album, Tomok info, Tomok filem,Tomok terbaru, Tomok pos,Tomok surat, Tomok mail, Tomok model, Tomok model antarabangsa, Tomok bergaya, Tomok hebat, Tomok badan fit, ,Tomok terkenal, Tomok popular, Tomok myspace,Tomok youtube,Tomok facebook, Tomok friendster, Tomok tagged, Tomok yahoo massanger,Tomok blog, Tomok menarik, Tomok unik,Tomok wajah, Tomok rahsia, Tomok biodata, Tomok hiburan, Tomok terkini,Tomok seksi, Tomok misteri,

Tomok Bakal Jadi Juara OIAM 3?

Hanya tinggal dua minggu lagi sebelum acara kemuncak musim ketiga ‘One In A Million’. Dari 12 peserta di awal pertandingan, kini hanya tinggal Tomok, Nine, Aweera dan Esther untuk meneruskan perjuangan. Siapa yang bakal menjadi pilihan penonton untuk memenangi wang RM1juta? Kita tunggulah Grand Finals nanti pada 1 Mei ini.

3454171154_4b7b28a819

Pada konsert OIAM yang lepas, Tomok yang telah mempersembahkan satu medley lagu-lagu Alleycats iaitu “Jika Kau Bercinta Lagi”, “Sekuntum Mawar Merah” dan “Kerana Kau”.

Tomok, seperti rakan-rakan finalis lain, juga gementar dan takut semakin dekat pertandingan ke penghujungnya. Sesiapa dari mereka boleh tersingkir. Dan walaupun dia tidak pernah berada di Bottom 3, Tomok memberitahu itu tidak bermakna dia berasa selesa dengan kedudukannya.

“Apapun boleh terjadi. Setiap minggu saya merasakan saya yang akan tersingkir. Ditambah lagi dengan ketiadaan imuniti, memang goyang lah. Yang pentingnya adalah untuk membuat persembahan terbaik. Kita semua perlu lebih menambahkan resipi untuk setiap persembahan bukan hanya untuk memuaskan juri dan penonton di studio tetapi juga untuk mereka di rumah. RM1juta satu jumlah yang banyak jadi kita perlu bekerja keras. Seperti yang dikatakan Syafinaz tadi, saya perlu memberikan kejutan. Saya sudah buktikan kebolehan saya membawa lagu rancak. Melodi perlahan belum di cuba lagi. Cabaran saya kini adalah untuk menyampaikan lagu berentak perlahan yang mampu menarik minat penonton. Saya sudah ada rancangan untuk persembahan minggu depan, jika ada rezeki, insyaAllah, saya dapat menyampaikannya.”

3453357889_14ce22ab03