Wan Sharmila Nafi Cium Mulut Shahz Jaszle

Wan Sharmila Nafi Cium Mulut Shahz Jaszle

Wan Sharmila telah menafikan bahawa dia telah bercium mulut dengan Shahz Jaszle di hadapan dewan ketika berlangsungnya Anugerah Skrin 2010 baru-baru ini.

Wartawan GUA berasakan janda yang bercium dengan aktor baru itu adalah Wan Sharmila dan Shahz Jaszle. Pihak GUA cuma ingin mendapatkan kepastian.

Dia bersumpah bahawa dia tidak mencium Shah Jaszle dan hanya berlaga pipi kerana sudah lama tidak berjumpa. Mungkin ada orang tersilap pandang kot.

Tetapi mengakui mungkin dia tidak sepatutnya berlaga pipi di tempat sebegitu. Agak-agaknya ada janda muda lain yang juga bercium mulut dengan kator baru yang lain?

Wan Sharmila, Wan Sharmila artis, Wan Sharmila berita, Wan Sharmila selebriti, Wan Sharmila filem, Wan Sharmila foto, Wan Sharmila hiburan, Wan Sharmila artis antarabangsa, Wan Sharmila gambar, Wan Sharmila web, Wan Sharmila foto, Wan Sharmila lelaki kacak, Wan Sharmila tv, Wan Sharmila pelakon, Wan Sharmila penyanyi, Wan Sharmila pemuzik, Wan Sharmila skandal, Wan Sharmila kekasih, Wan Sharmila, bercium, mulut, Shahz, Jaszle, hadapan, Anugerah, Skrin, janda, bercium, aktor,Wan Sharmila, Shahz Jaszl, Wan Sharmila, Nafi, Cium, Mulut, Shahz, Jaszle